streda 9. októbra 2019

Eucerin Photoaging control CC sun cream- recenzia!

Ahojte,
recenzia možno trocha už neaktuálna na opaľovací krém na tvár. No ak sa zaujímate o pleťovú starostlivosť a o pleť sa poctivo staráte isto viete, že pleť pred slnkom treba chrániť celoročne, aj keď je zima, či vonku slnko nesvieti a je zatiahnuté. Možno na jeseň, či zimu by stačil obyčajný pleťový krém s UV faktorom 20-30, ale ja keď mám niečo už otvorené a rozpoužívané tak sa to snažím spotrebovať a nerada hádžem do koša poloprázdne obaly od kozmetiky. Ešte počas leta som si na testovanie z parfemy-elnino.sk vybrala tonovací CC krém- Photoaging control ceram SPF50 od Eucerin.

S produktami na opaľovanie od Eucerin som mala vždy veľmi dobré skúsenosti. Dlhodobo som si kupovala ich gél-krém s UV faktorom 50. Tentoraz som však chcela vyskúšať obdobnú verziu len vo forme CC krému. Eucerin CC krém mám v stredne tmavom odtieni. Bála som sa, že bude tmavý, ale až taký nebol v lete mi odtieň moc vyhovoval teraz trochu, keď mám tvár bledšiu, tak prepudrujem tvár svetlým púdrom a je to v poriadku. Rovnako ako iné prípravky s UV ochranou od Eucerin, tak aj tento CC krém kombinuje v sebe širokospektrálne a fotostabilné UVA a UVB filtre, ktoré poskytujú vysoký stupeň ochrany pred UV žiarením. Tónovací krém obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú, ktorá podporuje vlastný mechanizmus pleti a obnovu DNA. V zložení sa tiež nachádza aj obľúbená kyselina hyalurónová. Vďaka pigmentom, ktoré krém obsahuje zjednotí tón pleti a tá pôsobí prirodzene. CC krém sa nespráva na pleti ako mejkap, je to veľmi jemné prekrytie nedostatkov na tvári a netvorí vôbec efekt masky





Keď si CC krém nanášam na pleť je to ako by som si nanášala bežný denný krém. Preto som ešte na pleť zvykla naniesť púder, či korektor v prípade ak trebalo niečo väčšie prekryť. Pleť sa po dlhšej dobe trocha leskla, ale to mi robí každý krém s SPF (ešte som nenašla taký, ktorý by pleť zanechal úplne matnú po dlhšiu dobu). Pokožku nijak nezaťažuje neupcháva póry a myslím, že bude určite vhodný naozaj pre každého. Čo sa mi na ňom páči, že nie je parfumovaný. Nachádza sa v praktickom a hygienickom balení s pumpičkou, takže si ho môžete naniesť kľudne aj na pláži. Počas lete som ho dosť často používala a dokonca aj teraz na jeseň, keď chodíme na hory si s ním chránim pleť. Balenie má 50ml a na parfemy-elnino.sk ho kúpite takmer za 6 eur, čo je super cena vzhľadom na to aký je.

 Poznáte tento CC krém od Euerin?


2 komentáre:

  1. Eucerin je dobrá značka, no ich krémy na opľaovanie som už dlhší čas nemala. Používam krém od značky Avene a presne ako píšeš, aj keď je na mastnú pleť tak po pár hodiných je s ním moja pleť mastnejšia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avene má tiež fajn krémy na opaľovanie, pár z nich som vyskúšala a bola som spokojná.

      Odstrániť