štvrtok 20. mája 2021

Miracle Second Skin foundation od Max Factor- recenzia!

Ahojte,

určite ste si to aj vy všimli, že v ostatnom čase sa čoraz viac do popredia dostáva prirodzenosť, jednoduchý makeup, ktorý len podčiarkne to čo je na nás pekné. Som rada, že konečne pominul ten trend výrazného líčenia, na ktorý ste potrebovali výbavu ako profesionálna vizážistka. Ja som sa síce výrazne nikdy nelíčila, vždy som používala prirodzené odtiene, s ktorými som nevyčnievala z davu. Tento trend prirodzenosti sa vniesol do rôznych druhov produktov, no najviac čo som si všimla, tak podľa mňa do mejkapu, veď pekná pleť je základ. A preto ma zaujal mejkap Miracle Second Skin od Max Factor.

Mejkap Miracle Second Skin je hybrid produkt, ktorý v sebe zahŕňa aj vlastnosti pleťovej starostlivosti. Jeho používaním docielite prirodzene vyzerajúcu bezchybnú pleť. Myslím, že jeho názov- Second Skin tento produkt úplne vystihuje. Na pleti nezanecháva žiadnu masku, ale do pleti sa akoby vpije keď sa pozriete na tvár, tak vidíte textúru svojej pleti, no prípadne menšie nedostatky na nej zakryje, čo je zvláštne, ale fakt to pôsobí veľmi prirodzene akoby ste ani mejkap nemali. Tón pleti je zjednotený, pôsobí zdravo a rozžiarene. Mejkap má ľahkú krémovú konzistenciu, výborne sa nanáša, neupcháva póry, nezalieza do vrások a na pleti dlho vydrží- takmer celý deň, čo hodnotím ako veľké plus.

Má výborné hydratačné účinky a to vďaka obsahu kokosového mlieka zmiešaného s pre a probiotickými látkami, ktoré pomáhajú prirodzenej obranyschopnosti pokožky a ako bonus má aj ochranný faktor SPF20. Určite je vhodný tento produkt pre všetky typy pleti. Suchá pleť ho bude zbožňovať a ak máte zmiešanú či mastnú pleť, tak budete tiež určite spokojné, lebo na pleti dobre drží a keď použijete dobrý púder, tak sa vyhnete aj lesknutiu. Ak hľadáte ten prirodzený  lesk- glow, ktorý je momentálne tak populárny, tak s týmto mejkapom ho docielite.

Na výber je niekoľko odtieňov na stránke elnino.sk je v ponuke momentálne 7. Ja som si vybrala 03 Light a musím povedať, že už som sa dlho tak dobre netrafila do správneho odtieňa mejkapu ako teraz. 03 Light nie je úplne bledý, ale myslím že sa môže hodiť väčšine.

Veľmi sa mi páči aj balenie, ktoré je praktické a dávkujete si ho pohodlne pomocou pumpičky. Je to hygienické a máte záruku, že mejkap vám dlho vydrží. Ja ho nanášam štetcom a zapracujem hubkou- na tento spôsob som už dlho zvyknutá, ale super sa nanáša aj prstami.

Ešte by som spomenula kryciu schopnosť- tá je taký vyšší priemer by som povedala. Prekryje menšie nedostatky, ale ak sú väčšie napr. rozšírené akné, či jazvy, tak tieto problémy prekryje, ale nie úplne a treba použiť nejaké dobrý korektor.

S mejkapom som veľmi spokojná a určite vám ho odporúčam vyskúšať jeho cena v internetovej parumérií parfemy-elnino.sk je niečo cez 6 eur za 30ml.

 

Skúšali ste spomínaný mejkap?

3 komentáre:

  1. Ahoj, aký podtón má konkrétne odtieň Light ? Je skôr do oranžova či neutrálny ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, skôr by som povedala, že oranžový- žltý.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja by som zase krytie oznacila za uplne slabe. Ale kazdopadne make-up mam rada, no ked je na pleti nejaka nedokonalost siaham po niecom s vyssim krytim.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť