piatok 1. marca 2024

Real Technique 241 SEAMLESS COMPLEXION BRUSH recenzia!

 Ahojte,

ak si radi nanášate mejkap štetcom, tak dnes vám dám tip na jeden úžasný štetec. Štetce od Real Technique vám nemusím predstavovať. Sú to profesionálne štetce, ktoré vyvinuli anglické vizážistky. Ja mám doma niekoľko štetcov z tejto značky a so všetkými som veľmi spokojná, dokonca niektoré sú už riadne staré, ale stále mi slúžia rovnako dobre akoby boli nové. 

Dnes vám predstavím štetec, ktorý je primárne určený na aplikáciu tekutého mejkapu a krémových produktov- RT 241 SEAMLESS COMPLEXION BRUSH


Štetiny sú syntetické a sú navrhnuté do takého tvaru, aby bolo nanášanie mejkapu a krémových produktov jednoduché a rýchle. S týmto štetcom nanesiete na pleť od primera, korektora až po samotný mejkap úplne všetko. Ja si s týmto štetcom dokonca nanášam aj krémový bronzer a lícenku. 


Páči sa mi jeho tzv. jazýčkový tvar, ktorým si ľahko spravíte aj krémové kontúry alebo ľahko zapracujte mejkap v okolí nosa. Štetiny štetca sú mäkké a neškriabu tvár. Mejkap do pleti štetec hladko zapracuje. Rúčka štetca je tiež veľmi dobre navrhnutá, akurát vám sadne do ruky. 


Štetce od Real Technique sú kvalitné a rokmi overené. Pri každodennom používaní a umývaní, vám tieto štetce vydržia doslova večnosť. 

Na stránke parfemy-elnino.sk nájdete množstvo štetcov od Real Technique a sú tam aj sady štetcom pre kompletné líčenie tváre, či očí. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára