štvrtok 18. júla 2024

Estée Lauder Double Wear Stay in Place korektor.

Ahojte,

Dnes by som vám chcela predstaviť asi najlepší korektor pod oči aký som kedy vyskúšala. Bude reč o korektore od Estée Lauder Double Wear Stay in Place.

Ak je vaša pleť už zrelšia, má vrásky, či drobné linky, tak hydratačné produkty by mali byť vašou voľbou číslo jedna. Ja na svojej pleti už pozorujem drobné vrásky hlavne v očnom okolí. Do nedávna som korektor pod oči vôbec nepoužívala, ale s pribúdajúcim vekom si chcem aj pomocou mejkapu udržať mladistvejší vzhľad a preto si zvyknem očné okolie presvetliť korektorom, čo uberie učite pár rôčkov. Vyberám si zásadne produkty, ktoré sú kvalitné a pleť zbytočne nevysúšajú a nezaliezajú do vrások. Tieto moje kritériá spĺňa na sto percent tekutý korektor od Estée Lauder.

Korektor sa jednoducho aplikuje. Stačí naniesť malé množstvo na miesto, ktoré chcete prekryť a na rozotretie použijete buď prst alebo štetec. Ja som si zvykla korektor rozotrieť prstami a sa mi zdá, že to vyzerá o niečo prirodzenejšie ako so štetcom. Líčim sa skoro ráno a preto požadujem od produktov, aby mi na pleti vydržali celý deň. Tento korektor mi vydrží pod očami skutočne celý deň v bezchybnom stave. Ráno si ho ešte zafixujem púdrom a krásne mi líčenie vydrží až do večera, kým sa neodlíčim. Korektor je odolný aj voči vode, potu a oteru.

Napriek tomu, že sa jedná o hydratačný korektor tak na pleti má matný finiš. Pleť vôbec nevysušuje a nezalieza do vrások. Konzistencia je ľahká krémová a má stredne krytie, ktoré sa dá budovať do požadovaného efektu.

Na výber je množstvo odtieňov. Ja mám svetlý odtieň 1C Light, ktorý mi dokonale sadol. Korektor je vhodný aj pre citlivú pleť, nakoľko nie je vôbec parfumovaný. Neobsahuje oleje, ale len minerálne a hydratačné zložky, ktoré pleť počas dňa vyživujú.

Stačí si vybrať svoj správny odtieň a tých je v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk neúrekom.

pondelok 1. júla 2024

Loreal Bright reveal Dark Spot UV fluid- recenzia!

Ahojte,

Leto máme v plnom prúde a ja vám každoročne dám nejaký typ na dobrý krém s SPF faktorom. Dnes mám pre vás recenziu na novinku od Loreal a jeho krém, ktorý sa stal celkom populárny.

Bright reveal Dark Spot UV fluid- je ľahký krém tekutej konzistencie s SPF 50+ a ochranou pred UVA a UVB lúčmi. Tento krém poskytuje širokospektrálnu ochranu pred slnečným žiarením a taktiež pomáhaha zabraňovať vzniku tmavých škvŕn a mal by ich viditeľne redukovať.

Krém na tvár obsahuje 2% niacinamidu, ktorý prispieva k rozjasneniu pleti a redukuje výskyt tmavých škvŕn. Taktiež je táto látka vhodná aj na reguláciu tvorby kožného mazu. Okrem niacinamidu má ešte vo svojom zložení aj LHA+ vitamín E, čo je spojenie exfoliačnej látky s antioxidantom a toto duo pomáha korigovať a pôsobí preventívne proti vzniku tmavých škvŕn.  

Tento krém som si veľmi obľúbila. Perfektne sa nanáša na pleť a super na ňom drží aj mejkap. Povedala by som, že poskytuje pleti dobrú bázu pod mejkap a ten na ňom vydrží bezchybne celý deň. Vďaka niacinamidu v zložení krém zmatní lesknúcu sa pleť, takže pre mastnú či zmiešanú pleť je ideálny. Pleť dlhodobo hydratuje. Textúra je veľmi ľahučká, nezanecháva mastný povlak na pleti, nelepí a neupcháva póry. Je jemne parfumovaný. Vhodný je aj pre citlivú pleť. Krém mi nespôsobil žiadne podráždenia a vôbec ma neštípu z neho oči, ako sa môže stať pri niektorých SPF krémoch.

Pred použitím s nim treba poriadne zatrepať, aby sa prepojili jednotlivé zložky a potom následne naniesť na pleť. Krém má 50ml a kúpite ho v internetovej parfumérií  parfemy-elnino.sk.