štvrtok 5. júna 2014

Manhattan Soft Mat Lipcream

Ahoj dievčatá,
dnes to bude článok o skvelom produkte na pery. Možno si ešte niektoré spomínate, keď u nás v drogériách bola dostupná dekoratívna kozmetika Manhattan. Ja na ňu spomínam veľmi pozitívne, mala som z tejto značky ako študentka na strednej pár obľúbených kúskov. Pred pár rokmi sa, ale Manhattan stiahol z našich predajní, čo ma dodnes mrzí, no ale asi náš trh nebol natoľko zaujímavý, aby tu zotrvali aj naďalej. Pamätám si na super laky na nechty, či očné tiene, ktoré som mala rada.
Minulý rok sme boli na návšteve Krakowa a tam som šla do jednej drogérie. Videla som stojisko Manhattan a uvidela tam ich Soft Mat Lipcream, o ktorých som čítala veľa dobrého. Zo zvedavosti som si zobrala jeden kúsok v pekne ružovkastej farbe, no doteraz lutujem, že som si týchto super vecičiek nezobrala viac, lebo sú naozaj perfektné.



Je to ozaj ako taký krém, no na perách sa po chvíli zmení na matný efekt. Na perách nie je vôbec cítiť, pery sú pekné, jemné, zamatové. Čo sa týka výdrže, tak taktiež veľmi chválim, v pohode môžte jesť, piť a tento zázrak vydrží na perách niekoľko hodín a vôbec sa neusadzuje po čase do kútikov, ako pri niektorých rúžoch.



Mám ho vyše roka a používam ho často, v zime som ho síce nepoužívala, ale teraz skoro stále, už mi pomaly dochádza, myslím, že do konca leta ho aj spotrebujem. Ak sa v lete dostanem niekam, kde predávajú túto kozmetiku, tak sa určite zásobím pár kúskami aj v iných odtieňoch. 

A čo Vy poznáte tento Lipcream od Manhattanu? Alebo poznáte podobný produkt, ktorý dostať u nás?

4 komentáre:

  1. Kozmetika Manhattan mi veru v našich drogériách veľmi chýba, niektoré produkty mali naozaj vydarené! Niečo podobné mal aj Essence len neviem, či sa dá ešte kúpiť, mám pocit, že to bola nejaká limitka, ale nechcem kecať skús mrknúť ;) Missy
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem to bola limitka z Essence, ktora sa mi neusla, nevadi hadam sa nieco este objavi :)

      Odstrániť
  2. Ten má naozaj krásnu farbu a páči sa mi, že nie je lesklý. :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ano farba je fakt krasna a tiez sa mi paci, ze nie je leskly :)

      Odstrániť