pondelok 23. júna 2014

Mixa micelárna voda

Ahojte kočky,
dnes mám pre Vás recenziu na ďalšiu v poradí druhú micelárnu vodu. Prvá recenzia bola na micelárnu vodu od Loreal (článok nájdete TU), no a táto recenzia bude na Mixu. Mixa micelárna voda má taktiež 200 ml, fľaštička je priehľadná s praktickou pumpičkou, s ktorou si niekedy musím dávať pozor, lebo keď ju silnejšie stlačím stane sa mi, že voda strekne mimo vatového tampónika. Voda nie je parfumovaná a je vhodná pre citlivú a náchylnú pleť k  podráždeniu. Obsahuje upokojujúci výťažok z ruží a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Sľubuje, že po použití je pleť dokonale vyčistená, osviežená a upokojená, bez pocitu pnutia, čo môžem potvrdiť. 



S tou pumpičkou to mohli lepšie vymyslieť

Čo sa týka odličovania, tak odstráni z tváre všetok makeup a dokonca mi s ňou pekne zišla vodeodolná špirála. Odličovanie išlo ľahko, vatový tampónik som nemusela nejak silno pritláčať zvlášť na oku, ale len veľmi jemným pohybom a celý makeup bol preč. Mixa micelárna voda je porovnateľná s tou z Loreal, obe sú veľmi kvalitné za prijateľnú sumu.
Do tretice som si nedávno kúpila micelárnu vodu z Garnier, takže som veľmi zvedavá, či s ňou budem spokojná, ako som bola s Mixou a s Loreal, určite Vám dám vedieť ako sa mi s ňou odličuje.

A čo Vy, skúšali ste Mixu micelárku? Čo na ňu hovoríte, tiež ste boli spokojné?

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej Giveaway, o balíček plný kozmetiky :)

9 komentárov:

  1. mixu som neskúšala, takže neviem, ale Lorealku som mala, bola fajn, aj keď sa mi zdalo, že sa celkom rýchlo miňa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. miceralku som s podobnou pumpičkou už videla mali ju v kauflande ale aka značka to bola som nezistila...od mixi nemam nič zatial

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skúsim omrknúť čo je to za micelárku, keď budem najbližšie v Kauflande :)

      Odstrániť
  3. vyzerá naozaj dobre, ale skúsenosti s ňou však nemám :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Raz som túto micelárku kúpila a od vtedy sa u nás akosi ujala. Zistila som, že mamina sa ňou zásobí :D Súhlasím, že je veľmi dobrá a aj s tým, že tá pumpička robí viac škody ako úžiku... :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť