utorok 10. júna 2014

Perfect Red!

Krásny slnečný deň,
konečne som sa prinútila nalakovať si nechty, nejakým iným lakom ako je priesvitný. V týchto letných dňoch sa mi páčia veselé farby ako je ružová, oranžová, fialová a to aj v pastelových odtieňoch. Nakoniec som sa, ale nerozhodla pre ani jednu z nich, do oka mi padla krásna červená od Rimmel zo série Salon Pro a je to odtieň 703 Rock N Roll.


Laky z tejto série majú gelový efekt, sú dlhotrvácne a neolupujú sa. Môžem potvrdiť, tento lak na nechtoch vydrží byť pekný 5 dní, po tomto čase si väčšinou nechty aj tak odlakujem.




Lak má ploský a veľmi praktický štetček, s ktorým sa nechty lakujú jedna radosť a kožička okolo nechtov nie je vôbec zababraná od laku, čo sa mi niekedy pri obyčajných štetčekoch stáva.


Vrchnú vrstvu nanášam vždy, momentálne používam Top Coat od Sally Hansen- Insta Dri, s týmto nadlakom nechty, nielen vydržia dlho pekné, ale aj lak rýchlejšie zaschne a je pekne lesklý. Lak mám zaschnutý tak do 2 minút, čo je úplne super.


Poznáte tieto Rimmel laky zo série Salon Pro? Čo na ne vravíte, odporúčate nejaké iné odtiene? A s akým nadlakom ste spokojné?

2 komentáre: