pondelok 2. júna 2014

Soft green makeup

Ahoj dievčatá,
dnes mám pre Vás opäť článok s makeupom. Moje oči sú hnedé, no a k tejto mojej farbe sa dosť odporúčajú okrem iných aj zelené odtiene. No ja sa musím priznať, že mne zelené tiene moc nejdu, buď som nenašla zatiaľ ten pravý odtieň alebo je chyba vo mne, že ich neviem aspom tie čo mám správne skombinovať, musím povedať, že až na jeden odieť, ktorý mám a celkom rada ho používam. Je to tieň od Mary Kay s názvom Lemon Grass, je to jemne zelenkavá farba, ktorá na viečku pôsobí skôr do zlatista, to preto, že má zlatisté odlesky. Je to krásny tieň, taký svieži, jarný. Ostatné tiene, ktoré som použila sú tiež od Mary Kay, to aby tomu zelenkavému nebolo smutno :)







Použité produkty:
- báza Artdeco
- Sweet Cream- pod obočie, vnútorný kútik oka
- Honey Spice- na celé viečko
- Tender Taupe- do záhybu
- Lemon Grass- do stredu viečka a troška pod spodné mihalnice
- Espresso- vonkajší kútik oka
- ceruzka na waterline Stila odtieň Topaz
- špirála Miyo




5 komentárov:

  1. Veľmi pekné, také jemné, na denné nosenie :) A máš krásne dlhé mihalnice!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Peti, tiez pouzivam tu bazu uz hodnu chvilu a som spokojna, len som sa chcela opytat... mne sa zda, ze mi troska akoby zhrudkavela a vobec si nepamatam, ci to tak bolo vzdy, alebo sa mi pokazila. Nemas s tym nahodou skusenost?

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja mam tu bazu uz asi rok a pol, pouzivam ju skoro denne, no nezda sa mi, zeby sa jej konzistencia casom nejak zmenila, pride mi, ze je stale rovnaka, tak neviem v com moze byt problem. Doba trvanlivosti je 2 roky od otvorenia obalu, neviem ako dlho mas svoju bazu, mozno po tej dobe sa nejak zmeni...

      Odstrániť