piatok 20. júna 2014

W7 Mega Matte lips

Ahojte,
pár článkov dozadu, som Vám predstavila jeden produkt na pery od značky Manhattan, článok nájdete TU. Len v krátkosti spomeniem, že to bol tzv. krém na pery, ktorý spôsobil na perách matný efekt, bez toho aby pery vysúšal. Ako som v článku spomínala, tak značka Manhattan u nás už nie je a ja som sa do toho ich Lip cream tak zaľúbila, že by som chcela ešte nejaký podobný vlastniť. Tak som spustila pátranie. Žiaľ v našich drogériách som nič podobné nenašla. Niekedy dávno ste mohli niečo podobné dostať z Essence, ale to bola limitovaná edícia, takže už sa nevyrába. Pozrela som na nete, či niečo nenájdem, tak podobné lip cream s matným efektom na perách má aj Nyx kozmetika, no a našla som ešte jednu, pre niektorých možno neznámu značku W7- je to anglická kozmetika v priaznivých cenách. Najprv som chcela vyskúšať Nyx, ale zo zahraničia sa mi to nechcelo objednávať, tak som pozrela na krasotika.sk, no tam boli vypredané, ale náhodou som tam našla lip cream z W7, tak som neváhala a objednala som si na začiatok jeden odtieň zo štyroch. 




Takže presne sa tento produkt volá Mega Matte lips a ja mám odieň Medium Pink. Čo je ako samotný názov hovorí stredne ružová farba a môžem povedať, že je takmer úplne rovnaká ako lipcream od Manhattan. V každom prípade oba produkty sú podľa mňa na 95% rovnaké, možno ten Manhattan má trošku intenzívnejšiu farbu ako ten z W7, ale to sa dá napraviť, že si dáte o jednu vrstvu viac. Taktiež aj výdrž na perách je veľmi chválihodná.





Taká nenápadná kozmetická značka W7 ma určite milo prekvapila, nevedela som, že majú takúto celkom kvalitnú kozmetiku. Takže určite odporúčam, ak chcete aj Vy skúsiť takéto produkty na pery. A to už onedlho jedna z Vás určite vyskúša, pretože tento lip cream je jednou z cien v mojej Giveaway, no a okrem iných cien, ktoré jedna z Vás vyhrá, tam bude presne tento istý odtieň, tak sa nezabudnite zapojiť!

10 komentárov:

  1. Ja som nad tymto uvazovala, ale zlakala ma cervena, je dokonalaaaaaa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu, cervena je krasna, no ja sa cervenych ruzov alebo leskov dost bojim, neviem ci sa mi hodia :)

      Odstrániť
  2. Parádní článek, za mě teda odstín sluší, je hodně letní :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem,mne sa tiež veľmi páči, teraz ho dosť často používam :)

      Odstrániť
  3. myslím si, že ti hodně sluší!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teda to je krásná barva! Takový odstín by se mi taky líbil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda, že u nás Nyx nie je možné kúpiť bežne v obchodoch, však?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno, veľká škoda, myslím, že jedine len v USA v obchodoch ju dostať, no a inde sa musia spoliehať na internet :)

      Odstrániť