pondelok 22. septembra 2014

BB krém jemný ako morský vánok

Ahojte kočky,
na dnešnú recenziu som sa veľmi tešila, pretože Vám predstavím môj nový BB krém, o ktorom ste možno ešte nepočuli. Môj obľúbený BB krém od Lioele, o ktorom som Vám písala TU, som už spotrebovala a určite si ho objednám opäť. Avšak teraz je moja pleť v celkom dobrom stave, tak som hľadala niečo čo bude ešte ľahšie ako spomínaný BB krém od Lioele a zároveň nebude zbytočne zaťažovať moju pleť. Po úspešnom hľadaní som vypátrala ideálne ľahučký BB krém, ktorému sa veľmi teším. Je to BB krém kórejskej firmy Face It a jeho presný názov znie- Aqua Tinted BB cream. Ako napovedá už samotný názov, krém je vyrobený na báze vody, ktorá jej obsahuje až 70% spolu s vodou z oceánu. Takže tento BB krém je vysoko hydratačný, presne taký aký som hľadala, ktorý bude mojej pleti poskytovať potrebnú vlhkosť a nebude ju vysúšať.



Tento BB krém sa dá kúpiť v dvoch odtieňoch, ja som si vybrala ten najsvetlejší light beige. Myslím, že BB krém by bol ideálny na leto, ktoré nám už isto iste dáva zbohom, obsahuje ochranný faktor SPF20. 




BB krém má tzv. žltý podtón, čo je skvelé na začervenané miesta na tvári, ktoré efektívne zneutralizuje. Od BB krému nečakajte nejaké krycie schopnosti. Výrazné vyrážky, či jazvičky prekryť nedokáže, preto je tento produkt určený skôr pre bezproblémový typ pleti, ktorá potrebuje len zjednotiť pleťový tón. Takže skôr namiesto názvu BB krém by som ho pomenovala ako dobrý, jemný, tónovací krém a nie BB, o ktorých vieme, že poskytujú určitú kryciu schopnosť práve na nedokonalosti. 

 


Konzistencia je ako inak vodnatá, podarilo sa mi ju celkom pekne zachytiť na fotke. Ako som spomínala je ideálny pre bezproblémovú pleť, pre suchú, ale aj zmiešanú či mastnú, ktorú mám aj ja. Tvár po ňom nie je zmatnená, ale sa prirodzene leskne. Dobre sa rozotiera prstami, skúšala som ho naniesť na tvár aj kabuki štetcom, len sa mi zdá že zbytočne veľa krému sa dostáva pomedzi štetiny, takže ideálne sú v tomto prípade prsty. Jedine, čo by som tomuto BB krému vytkla je jeho parfumácia, nie je to nič neznesiteľné, vôňa je pekná pripomínajúca sviežu voňavku, ktorá sa po nanesení na pleť rozplynie, mne to osobne nevadí, ale sú ľudia, ktorým parfumovaná kozmetika prekáža.
BB krém ste mohli vidieť na mojej tvári v tomto článku.


Ak rozmýšľate nad kúpou tohto ľahkého BB krému, tak ho zoženiete na ebay, za 40 ml balenie som zaplatila niečo cez 10 dolárov a poštovné bolo free. 

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej GIVEAWAY!!

5 komentárov:

  1. Uuf no na tej poslednej fotke sa ti tú konzistenciu naozaj podarilo pekne vystihnúť :) ja som zatiaľ najviac spokojná s Bb krémom od Missha perfect cover, ale aj pure active od Garnier mi celkom vyhovuje :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Misshu som mala aj ja je to dobrý BB krém, ale momentálne som najviac spokojná s týmto :)

      Odstrániť
  2. BB krémom som vôbec neprepadla, hoci mám už polroka v pláne kúpiť si jeden Holika Holika. Tento "vodný" vôbec nepoznám, ale u mňa by si veľmi neškrtol, pretože ak chcem krém, tak nie tónovaný, ak chcem mejkap, tak aspoň so strednou krycou schopnosťou - mám jednoducho rada bezchybnú pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa páči bezchybná pleť, ale na bežný deň keď mi toho moc netreba rada siahnem po BB kréme :)

      Odstrániť
  3. Ako pekný výrobok ale určite nič pre mňa. :) Preferujem totižto matný finish a full coverage. :) Ale verím, že pre dokonalú pleť je ako stvorený.

    OdpovedaťOdstrániť