pondelok 29. septembra 2014

Milani Baked Blushes

Ahojte,
dnešným príspevkom poteším hlavne milovníčky líceniek, či farbičiek na líčka. Moje dve krásne lícenky, ktoré sú zapečené sú od Milani. Objednávala som si ich cez internet na tejto stránke. Zapáčili sa mi ich intenzívne odtiene a krásne farby a za cenu 5,50eur za kus, by som si ešte dokázala pár kúskov vybrať.


Prvý odtieň je č.01 Dolce Pink- je krásna ružová farba so zlatistým podtónom. Také malé varovanie, tento odtieň má aj svojich odporcov, ako som sa v zahraničným recenziám dozvedela a to vďaka dosť veľkému množstvu zlatistých trblietok, ktorých je tam teda fakt hodne. Priznám sa, že keď som prvýkrát uvidela túto lícenku, tak som sa toho zľakla. Skúšala som ju kombinovať s rôznymi líčeniami, bronzerami, či rozjasňovačom, no nič nevyzeralo dobre, až som ho raz vyskúšala samotný s jednoduchým makeupom a vtedy si ma tento odtieň získal, pretože zastúpi bronzer a rozjasňovač v jednom. Tvár krásne rozžiari a dodá jej svieži pohľad a tie trblietky sa na slnku krásne ligocú. Pigmentácia je taký priemer, ale vďaka zlatistým trblietkam, lícenku stačí jemne naniesť na štetec a v prípade potreby naniesť ešte raz. Jedine, čo ma mrzí tak je že nevydrží na tvári celý deň, ale za tú cenu sa to ospravedlňuje.

Druhý odtieň je č. 05 Luminoso- je šťavnatá broskyňová farba s jemným pomarančovým podtónom, ale naozaj len veľmi jemným. Tento odtieň je krásny asi môj najobľúbenejší. Obsahuje taktiež zlaté trblietky, len sú omnoho jemnejšie ako u Dolce Pink. Používam ho tiež samotný, nielen na líčka, ale aj trochu na lícne kosti, takže môže zastúpiť aj bronzer. K opálenej pleti je Luminoso ideálny odtieň. Pigmentácia je rovnaká, ako u predchádzajúcej lícenky, taký stred, ale dá sa s ním krásne pracovať a dosiahnuť želaný efekt odtieňu.

Ešte spomeniem krásne zlaté balenie, ktoré na prvý pohľad pôsobí luxusne. Obsahuje aj malé zrkadielko a malý neužitočný štetec, ale v prípade núdze postačí aj taký :)


Aké sú Vaše obľúbené zapečené lícenky? Poznáte tieto od Milani?


8 komentárov: