piatok 19. septembra 2014

"Moja" naked/nude paletka

Ahojte dievčatá,
v ostatnom čase sa s naked alebo nude paletkami, ktoré obsahujú neutrálne odtiene roztrhlo vrece. Vidíme ich všade na blogoch alebo vo videách a láka nás vlastniť aspom jednu. Ja tiež snívam o Naked1 alebo Naked2 od Urban Decay, už som bola párkrát rozhodnutá si ich kúpiť len vždy som nejak cúvla, určite ma odradila aj ich cena, ale aj to že v mojej kozmetickej zbierke sa nájde kopec podobných odtieňov ako majú obe palety. Dala som si teda tú námahu a spravila som si s tieňami poriadok. Väčšina tieňov, ktoré vlastním sú tzv. freedom system to znamená, že sa dajú osadiť do prázdnej magnetickej palety. Ja som si jednu takú objednala z ebay za pár dolárov, v ktorej je miesto presne pre 12 tieňov. Moje tiene sú prevažne značky Inglot, Makeup Geek a Mac. Keďže tieňov mám doma viac ako 12, tak do palety som sa snažila vložiť tie, ktoré najviac používam a ktoré sa navzájom dobre kombinujú, tak sa pozrite, aká paletka v mojom podaní mi nakoniec vyšla.






Aj Vy ste toho názoru, že nemusíte mať každú vec, čo teraz "letí" a uspokojíte sa s tým, čo už dávno máte i keď nie úplne to isté, ale podobné? 

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej GIVEAWAY!!

11 komentárov:

  1. Suhlasim, mna tiez vsetky tie paletky lakaju, ale ked si pozriem, co mam doma, uvedomim si, ze mi ich vlastne vobec netreba (ale Nude Tude od theBalm asi neodolam kvoli oblau :D). Tvoje odniene su na moj farebny typ prilis teple, ale je to super paletka! :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja ako u ktorej paletky ale väčšinou najprv pozerám doma či mám už také odtiene alebo nie. Tvoja paletka je skvelá, tiene vyzerajú veľmi dobre všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa stáva, že niektoré tiene mám doma aj po 3 kusy rovnaký odtieň len iná značka.

      Odstrániť
  3. mala som paletkovú mániu asi dva roky dozadu, ale keďže mám doma 2 veľké od GOSH, dve od MUA a aj jednu Sleek, už som triezvo zhodnotila, že to naozaj stačí a viac ich nepotrebujem. Tak sa kochám Naked-kami a Balm-kami a Zoeva-mi, ale jednoducho mi ich netreba. Nehovoriac o tom, že ako skončila VŠ a nabehol pracovný režim a režim ,,domácnosť´´, som rada, keď si zvýrazním obočie, napatlám make up, bronzer a špirálu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti verím, ja som niekedy tiež rada, že si aspom obočie upravím a na nič iné nie je čas. A paletkovú mániu som mala aj ja, no stále ma niektoré kúsky lákajú :)

      Odstrániť
  4. Mohla si aj dopísať, že aké tiene konkrétne si tam dala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada by som, len niektoré tiene už zospodu majú odtrhnuté nálepky s ich menami alebo číslami, a ja si ich žiaľ nepamätám :(

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Ďakujem, mne sa tiež páčia a navzájom všetky pekne spolu ladia :)

      Odstrániť