štvrtok 25. septembra 2014

Výlet v Zakopanom plus malý nákup v Rossmane

Ahojte,
dnes tu mám pre Vás malý typ na výlet, keďže sa nám blíži víkend a má byť pekné počasie. Poznáte poľské mesto pod Tatrami- Zakopane? Od mesta, kde bývam je vzdialené hodinu a trištvrte autom, takže pre mňa to ďaleko nie je. Boli sme tu s celou rodinou minulú sobotu, bolo krásne počasie, dlho sme rozmýšľali, že kam zájsť na výlet a nejak sme dostali spontánny nápad ísť práve do Zakopaneho, ešte sme tu neboli a boli sme zvedaví aké sú Tatry v Poľsku. Moc športovo sme sa neobliekli, takže žiadna túra nebola na pláne, pozreli sme si len centrum mesta, posedeli sme si na káve, ochutnali sme bryndzové halušky, ktoré mimochodom chutili trošku inak ako tie naše, ale boli aj tak veľmi dobré. Mesto Zakopane je krásne, boli sme očarení krásnymi budovami, ktoré spolu ladili v typickom štýle ( nie ako u nás, kde je každá budova inej farby, z čoho mi je zle). Mesto lemovali vrchy Tatier, čo pri takom krásnom počasí aké sme mali, bolo radosť kochať sa. Na každom rohu bola cukráreň, v jednej sme si pochutnali na výbornom koláčiku. V centre mesta na pešej zóne je množstvo obchodíkov ako napr. HMko, Reserved, CCC...Ja som zašla do drogérie Rossman, odkiaľ som si doniesla pár vecí, ktoré Vám na konci článku ukážem.
Určite sme tu neboli len raz, cestou domov sme sa rozprávali, žeby sme sem mohli zájsť aj niekedy nabudúce, možno v zime na lyžovačku. Počula som, že služby sú tam oveľa lepšie a ceny sú rovnaké ako u nás a možno niekde aj nižšie. Tak uvidíme, rozhodne sa už teším, keď toto krásne mestečko znova navštívim.




Z Rossmana som si odniesla pár kúskov kozmetiky, niečo nové a niečo čo už mám vyskúšané a overené.  


Dva šampóny- jeden od Garnier Ultra Doux s avokádom a maslom karité pre suché vlasy. Tento šampón je super mám doma aj kondicionér v rovnakej verzií a u nás doma som nemohla nájsť k nemu šampón. Druhý šampón je od Matrix- tento šampón je určený na melírované vlasy. Prekvapilo ma, že Matrix vlasovú kozmetiku dostať bežne v drogérií.  Gliss Kur- kondicionér v spreji, je môj top produkt na vlasy. Mali ho v akcií myslím, že ma vyšiel na 2 eurá.


Tri trblietavé laky na nechty. Opäť som bola prekvapená, ponukou akú mala kozmetika Essence, mali až dve stojiská s oveľa širším sortimentom ako u nás- asi sme fakt malá krajina :) Ostatné dva sú My Secret- celkom milá dekoratívna kozmetika.


Rúže od Wibo- Eliksir, som chcela vyskúšať už veľmi dávno, odvtedy ako som ich videla u poľskej youtuberky Katosu, mojej obľúbenej. Vybrala som si dva odtiene ružovej-č. 04- čo je tmavšia až fuksiová farba a č. 07- ktorá je bledšia koralová. Rúže sú krásne, nádherne voňajú vanilkou, sú dosť hydratačné a farba je intenzívna. Na to, že sú hydratačné, tak vydržia celkom dlho. Ešte by som si vybrala pár odtieňov, len už tam bol medzi nimi neporiadok, tak som rada, že som si odniesla aspom tieto dve krásne farby. Cena týchto rúžov je v prepočte ani nie 2 eurá, ak prídem nabudúce, tak vykúpim asi všetky odtiene :).

Paletka alá Naked za pár drobných, bol spontánny nákup, ktorý aj ľutujem lebo tiene sú nič moc. Obsahuje tri matné tiene, ktorých pigmentácia je nič moc, ostatné so šimerom sú o niečo lepšie, paletka stála ani nie 3 eurá, tak za tú cenu si myslím, že je ok, navyše tiene majú celkom pekné odtiene. Riasenka v zelenom obale taktiež kozmetika Wibo ako rúže, je moja obľúbená, toto je moje už asi tretie balenie. Pekné natočí a predĺži riasy, vôbec sa neotláča a na riasach vydrží celý deň. Má silikónový aplikátor, aj by som Vám ho ukázala, len ju ešte nechcem otvárať lebo momentálne mám otvorené tri iné riasenky.


Lip Butter od Nivea chcem vyskúšať už dlho, no u nás sa ešte asi  nepredáva, alebo už áno? Ja som si vybrala s kokosovou príchuťou a už sa teším, keď ho otvorím, určite bude pekne voňať, vôňa kokosu je moja obľúbená.
Ako posledné som kúpila dva pigmenty Kobo. Pár týchto skvelých pigmentov mám doma a som s nimi veľmi spokojná, sú intenzívne a majú krásne farby a tiež nie sú drahé, cena tak do 2 eur.



Tak ako navštívite Zakopane? Boli ste tam už na výlete?

10 komentárov:

  1. Tak to město vypadá moc krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne foto a nákupy. Tiež by som tam rada zašla na výlet, tak uvidíme, či sa mi to podarí :-) Ale mesto vyzerá naozaj nádherne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Určite odporúčam je tam fakt nádherne ešte keď sa k tomu pridá krásne počasie, tak je to dokonalé :)

      Odstrániť
  3. Krásné forky z výletu a zaujala mňa paletka tieňov.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na prvý pohľad aj mňa zaujala, ale druhý raz by som si ju už nekupovala :)

      Odstrániť
  4. Nečakala som, že to bude tak pekné mesto…
    Kokosový Lip butter mám aj ja, používá ho denne a je dosť fajn. Páči sa mi, že je taký hustejší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja a bola som veľmi príjemne prekvapená:) Na lip butter sa teším, ešte som ho neotvorila...

      Odstrániť
  5. Zakopane zbožňujem bola som tam už niekoľkokrát a nikdy ma neprestalo baviť :) + skvelé nákupy, ten kokosový lip butter ma veľmi láka

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť