pondelok 24. novembra 2014

Alverde sérum na zmenšovanie pórov

Raz za čas niečo zo sortimentu Alverde nájdem s čím som naozaj spokojná, je toho síce málo, ale teším sa, že aspoň niečo, lebo túto značku nejak extra nemusím. Na odporučenie mojej sestry som si kúpila malé 15ml sérum na zmenšenie pórov. Sestra je s týmto malým zázrakom veľmi spokojná a odporučila ho aj jej kolegyniam. Za cenu asi 3,25 som si povedala, že vyskúšam o čom sestra tak dlho básni.


V tejto malej tube sa ukrýva sérum, ktorého konzistencia je dosť tekutá a sfarbená do žlto-oranžova. Práve farba tohto odstraňovača pórov zapríčiňuje optické minimalizovanie alebo až zmiznutie pórov a to tak že ich podľa mňa zakryje a zahladí, že po nich niet ani stopy a tie sú fuč. A to naozaj, dá sa povedať, že hneď po aplikácií vidieť rozdiel. Póry sa naozaj minimalizovali.

Toto sérum si nakladám prevažne na nos a trochu aj na líca, ale nie na celé. Stačí naniesť naozaj len maličké množstvo, keďže je dosť tekutej konzistencie, dobre sa na pleť nanáša a rýchlo sa do nej zapracuje. Spravila som si aj malý test na polovicu tváre som naniesla toto sérum a na druhú nie a fakt bol rozdiel viditeľný. Takže naozaj produkt, ktorý spĺňa to, čo je o ňom napísané na obale. Pleť je po nanesení séra jemná a zmatnená. Kto chce môže ho používať aj ako bázu pod makeup, myslím si, že na mastnú pleť by bolo toto sérum perfektné, keďže pomáha redukovať sébum, takže sa pleť po dlhú dobu neleskne. Sérum sa aplikuje pod makeup, ale vraj sa môže naložiť aj na makeup, toto som ja neskúšala tak neviem povedať akoby to zafungovalo, ale s postupom akým ho nakladám ja som spokojná.

Poznáte toto sérum na zmenšenie pórov od Alverde? Alebo používate niečo iné?

15 komentárov:

  1. Letím pro něj! :-D Díky za článek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Minule som naňho pozerala v dm ale akosi ma neohúrilo. No ale keď to vravíš ty, určite ho skúsim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho dovtedy ako mi o ňom nepovedala sestra ani neregistrovala :)

      Odstrániť
  3. Ešte som ho tam nezahliadla, ale môže byť naozaj fajn

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neznám, ale určitě by se mi hodilo :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak máš rozšírené póry a chceš ich zamaskovať, tak vyskúšaj :)

      Odstrániť
  5. Chapem spravne, ze iba zakryje rozsirene pory, cize po odliceni su stale v rovnakom stave?
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Minimalizátory pórov ani podkladové bázy nepoužívam, no za takú cenu a za zaručený účinok by sa mi možno občas aj hodil...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som si toto sérum kúpila asi pred 2 rokmi a použila som ho len dvakrát. Keďže som nevidela žiaden účinok, tak mi už dva roky zavadzia v kozmetickej skrinke. Pre mňa nič moc.

    OdpovedaťOdstrániť