streda 5. novembra 2014

NYC Sky rise lengthening mascara

Ahojte,
je tu ďalšia recenzia zameraná na maskaru. Tentokrát je to predlžujúca maskara od NYC a opäť som za ňu nedala viac ako 3 eurá, presnú cenu si žiaľ už nepamätám. Maskara robí pekné dlhé riasy, no musím si dať aspoň dve- tri vrstvy. Používam ju vyše mesiaca a zatiaľ sa mi riasy nezlepujú, celkom pekne ich rozdelí, ale moc nezahustí. Takže je určená skôr len na to predĺženie a nie na dodanie objemu, či zahustenie rias. Počas dňa sa neotláča a riasy sú pekné čierne po celý deň. Odlíčiť ju nie je problém, micelárka od Garnier si s ňou hravo poradí. 



Čo sa týka aplikátora tejto maskary, tak je klasický jemne zúžený do špica, štetček silikónový nie je. Narába sa s ním celkom dobre, sem-tam sa mi stane, že si s aplikátorom zamažem nos, no to sa mi stáva s väčšinou riaseniek, asi som v tom dosť nešikovná :).

Takže kto hľadá lacnú, dobrú- predlžujúcu riasenku, určite odporúčam túto Sky Rice od NYC.

Poznáte?

5 komentárov:

  1. Mne sa tieto zatočené kartáčiky páčia, má ich aj Miss Sporty a dobre sa mi s nimi pracuje...to s tým zašpineným na nose sa aj mne stále stáva, sme viaceré nešikovné:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Miss Sporty riasenky sa chystám, mala som jednu v minulosti a bola som s ňou spokojná...

      Odstrániť
  2. Od NYC jsem zatím žádnou řasenku neměla, radši mám ale umělé kartáčky, tak mrknu jestli nemají nějakou takovou taky v nabídce :)

    New in: October 2014

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež radšej volím umelý/ silikónový aplikátor, ale tento u tejto riasenky je fajn...

      Odstrániť
  3. U riaseniek hľadám objem, a ten mi teraz nevie dať žiadna :(

    OdpovedaťOdstrániť