streda 19. novembra 2014

Oriflame Milk & Honey Gold očný krém

V lete sa mi dostal po veľmi dlhom čase do rúk katalóg Oriflame. Už dávno som si z Oriflame nič neobjednala a som si myslela, že si ani nič neobjednám v tom momente, neviem nejako ma Oriflame prestal lákať i keď v minulosti hlavne na strednej škole som bola dokonca aj poradkyňou a Oriflame u nás doma bol veľmi populárny.

Ak si pamätáte, tak práve v lete som písala recenziu na očný krém od Eucerin TU, s ktorým som nebola vôbec spokojná (inak mám ho ešte stále, ľúto mi ho je vyhodiť tak ho používam na krk :), tak pochopiteľne som pátrala po očnom kréme, ktorý by mohol byť vhodný pre mňa a bola by som s ním spokojná. Na jednej stránke v katalógu mi do očí padol tento zlatý očný krém z ich rady Milk & Honey Gold. V prvom rade ma na ňom zaujalo to, že je určený hlavne pre veľmi suchú pokožku a preto som si myslela, že by mohol byť super hydratačný.


O kréme si môžte prečítať, že bol vyvinutý na spevnenie a hydratáciu očných kontúr. Jemná pleť pod očami by mala byť pevnejšia, hladšia, hydratovaná a mladistvo žiarivá.
Môžem povedať, že cca. po 4 mesiacoch intenzívneho používania sa so všetkým stotožňujem, no až na to posledné- mladistvo žiarivá :) to sa akurát tak pekne pousmejem, keď to vidím na nejakom kozmetickom produkte napísané...stopy času žiadnym krémom neoklameme...
Konzistencia krému je príjemne jemná. Krém zanecháva na pleti jemný film (ktorý sa po čase vstrebe), vďaka čomu je očné okolie hydratované po dlhú dobu a to je to, čo od očného krému najviac očakávam- hydratáciu. Očné okolie nijak nenapína a nedráždi. Je vhodný aj pre citlivú pleť a je bez parfumácie. Cenu krému si presne nepamätám, kupovala som ho vtedy v akcií, ale myslím, že viac ako 5 eur nestál, no neviem ako je to s jeho normálnou cenou, ak viete dajte vedieť- koľko stojí. 
Krém má veľmi príjemne prekvapil a pravdepodobne si kúpim nové balenie, keď spotrebujem to, ktoré teraz mám.

Máte skúsenosti s týmto očným krémom? Poprípade aký je Váš obľúbený? 

5 komentárov:

  1. Já tedy musím říct, že z této řady jsem měla kdysi krém a byl až moc parfemovaný a nadělal mi na obličeji trochu neplechy. Je to už delší doba a mohlo se leccos změnit a pro někoho může být fajn. Mě bohužel moc neoslovil :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si pamätám tú vôňu, mala som z tej rady telový krém, no vôňa na ňom mi nevadila, ale zasa keby si mám niečo také voňavé dať na tvár to by mi už prekážalo. Tento očný krém je bez parfumácie, čo je super!

      Odstrániť
  2. Já mám od Milk and Honey denní krém, nádherně voní a rychle se vsakuje, zároveň dobře hydratuje. Tento oční krém vypadá taky moc dobře :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj by som sa po tom dennom kréme pozrela, len sa bojím tej vône :)

      Odstrániť
  3. neskúšala som ho, momentálne som dostala vzorku nejakej novej kozmetiky z lekárne a som s ňou celkom spokojná, uvažujem nad plným balením:)

    OdpovedaťOdstrániť