piatok 6. februára 2015

Nails of the week #2

Ahojte,
minulý týždeň boli moje nechty v nenápadnom nude odtieni gellaku (článok TU), a tento týždeň som dostala chuť na niečo výraznejšie. Pod stromček som dostala sadu štyroch mini lakov od UMA Cosmetics ladenú v hnedých tónoch. Rozhodla som sa, že vyskúšam ten najtmavší odtieň spolu s lakom, ktorý má mix zlatých a medených trblietok, tento lak som použila ako top coat. Inak pod týmto obyčajným lakom mám ešte stále gellak z minulého týždňa, ktorý zatiaľ pekne drží, ale na konci týždňa ho plánujem dať dole kvôli odrastom, lebo mi nejako rýchlo rastú nechty :)


Žiaľ nepoviem Vám, názvy lakov lebo žiadne nemajú, ani neviem koľko stoja, keďže to bol darček. Viem len jedno, že sestra mi laky kúpila v Bratislave v Tescu.



Ja sa v tejto sýto- tmavej farbe cítim celkom dobre. Podľa mňa je to taký odtieň vhodný na zimu, či jeseň, v lete by som si nechty takýmto lakom určite nelakovala.

A čo Vy páčia sa Vám takéto tmavšie farby?

6 komentárov:

  1. Mne sa oba laky pacia. Taktiez je na nich zaujimave to,ze nie su cierne.. :-) ja mam podobny odtien od Sally H.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné! Ako dlho ti vydrží obyčajný lak na gellaku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Tento lak konkrétne som mala presne týždeň, keď som ho dávala dole, tak bol v podstate nepoškodený len už som naň nemala náladu :)

      Odstrániť