štvrtok 19. februára 2015

Spotrebované produkty nr. 1

Ahojte,
články o spotrebovanej kozmetike sú na blogoch veľmi obľúbené, ja sama ich rada čítam. Preto som sa rozhodla, že články tohto typu budem robiť aj. Článok nebudem písať každý mesiac, resp. nebudem písať o prázdnych produktoch vždy za uplynulý mesiac, ale spravím ho vždy, keď sa mi doma nahromadí 10 kusov spotrebovaných obalov od kozmetiky, takže to môže byť v strede mesiaca, či na konci alebo na začiatku mesiaca...Zároveň v týchto článkoch nájdete aj produkty/ prepadáky (ak na nejaké natrafím), s ktorými som nebola vôbec spokojná a budem rada, keď ich vyhodím a nebudú mi doma zaberať zbytočne miesto. Takže poďme na to! V podstate od začiatku roka sa mi podarilo doraziť týchto 10 vecí, ktoré Vám ukážem, a ktoré po dokončení článku poputujú do separovaného odpadu. Na mnohé z nich ste si mohli na mojom blogu prečítať recenzie, tak budem pridávať linky, ak ste o danom produkte nečítali. Na konci článku sú aj tri nepodarky, s ktorými som si nesadla a nespotrebované poputujú taktiež do koša.

Začnem z kategórie, z ktorej niečo spotrebovať trvá dosť dlhú dobu- dekoratívna kozmetika.

Misslyn fixu na obočie som si veľmi obľúbila. Rada po nej siaham, keď sa ponáhľam a nemám čas sa hrať s úpravou obočia, s touto fixou mám obočie upravené za minútu. O tomto malom a rýchlom pomocníkovi ste si mohli prečítať recenziu TU. Mám už druhé balenie, ktoré už intenzívne používam, no pred pár dňami som túto fixu začala striedať s jedným tiež fajn produktom, ale o ňom bude reč neskôr.
Riasenka od Astoru Seduction Codes Nr. 1, je momentálne tá najlepšia akú som asi doteraz mala. Druhé balenie mi už doma leží v zásuvke.
Môj obľúbený krémový korektor od Mary Kay v odtieni Ivory 2, je môj verný pomocník už asi 5 rokov. Ostávam mu verná lebo zatiaľ som lepší korektor tohto typu ešte nemala. O korektore ste si mohli prečítať TU.
Spotrebovaná voňavka Gucci Rush, jedna z mojich obľúbených vôni. Jej vôňa je netypická, sexy, intenzívna, zvláštna, dlho vydrží a je jednoducho úžasná. Určite si ju kúpim znova.
Odlakovač na nechty Ebelin z DMky, už dlhšie si kupujem len tento. Voči nechtom je šetrnný a lak odlakuje bez problémov.
Podarilo sa mi spotrebovať aj môj obľúbený šampón od Garnier Ultra Doux. Kupujem opäť. Recenzia na šampón TU


Presúvame sa k pleťovej kozmetike. Po asi 5 mesiacoch som spotrebovala moju obľúbenú micelárnu vodu od Garnier (recenzia TU), som s ňou veľmi spokojná, môj makeup odstráni bez námahy. Doma ma už čaká nové balenie, no ešte mám doma micelárnu vodu od Biodermy, tak s Garnier si dám na pár mesiacov prestávku, ale potom sa k nej určite vrátim.
Krém pod oči od Oriflame, o ktorom ste si tiež mohli prečítať recenziu TU. Krém bol dobrý, očné okolie pekne hydratoval. Momentálne ho kupovať nebudem lebo mám zálusk na niečo iné, ale v budúcnosti ak sa mi do rúk dostane katalóg a krém bude ešte v ponuke si ho kúpim.
Jeden z mojich obľúbených krémov na tvár od Mary Kay (recenzia TU), mi vydržal veľmi dlho. Požívala som ho len ráno pod makeup. Toto je asi moja tretia spotrebovaná tuba. Ak čítate môj blog dlhšie, tak viete, že sa momentálne viac zaujímam o prírodnejšiu pleťovú kozmetiku a pleťové oleje, takže z tohto dôvodu si tento krém kupovať nebudem, no ak zmením svoj terajší postoj, nevylučujem, že si ho kúpim opäť.
Krém na ruky Balea z DMky, tieto krémy (rôzne druhy) si kupujem nonstop, takže už mám doma asi dve nové balenia.

Ako som sľúbila na začiatku, mám tu aj tri prepadáky.


Tekutá linka na oči v čiernej farbe od Catrice, je jedna veľká katastrofa. Skúšala som si s ňou robiť linku viackrát, no vždy neúspešne. Linka na oku hneď po zaschnutí ako keby popraskala, vôbec nie je pekná jednoliata ako napr. linka od Loreal. Naozaj ma to mrzí lebo aplikátor linky je celkom fajn, no o jej konzistencií sa to nedá povedať.
Makeup od Dermacolu Makeup Cover mi nesadol odtieňom, ale aj jeho vykončením na tvári. Tento makeup je dosť krycí, naozaj prekryje úplne všetko, až pleť pôsobí ako jedna maska, dosť neprirodzene. Nepáči sa mi ani ako vonia, to mi doslova vadí. Skúšala som si ho dávať aj ako korektor, len zle sa mi rozmazával lebo sa dosť rýchlo zapracuje do pleti. Makeup nebol drahý, takže aspoň taká malá útecha pre mňa.
Farbený balzám tiež od Dermacolu s názvom Love lips. Budem sa opakovať, ale inak to nejde- jedna veľká katastrofa! Smrdí, nehydratuje a na perách nevyzerá extra lákavo. Balzám mal u mňa veľa šancí, ale vždy sklamal, takže sa s ním rozlúčim.

Máte so spomínanými produktami skúsenosti?


3 komentáre:

  1. Dermacolu Makeup Cover mám aj ja a tiež neviem vlastne na čo. Nevyhovuje mi dokonca ani na prekrytie vyrážky keď sa nejaká objaví, alebo len s ním neviem dobre pracovať. Fakt neviem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho vyhodila aj kvôli tomu, že už bol zrejme aj po záruke :)

      Odstrániť
  2. mne práve ten odlakovač až tak nesadol, radšej siahnem po inom:)

    OdpovedaťOdstrániť