streda 1. apríla 2015

Kozmetické novinky- marec 2015!

Ahojte,
mesiac marec ubehol ako voda a vystriedal ho bláznivý apríl. Ako iste viete, vždy na začiatku nového mesiaca Vám prinášam malú ukážku mojich kozmetických noviniek. Tento raz tomu nebude inak, i keď som už rozmýšľala počkať s týmto článkom na ďalší mesiac lebo tých produktov mi zas tak nepribudlo. Veľa som toho nekupovala, ale niečo sa predsa len našlo. Niekoľko produktov som dostala na testovanie, na pár z nich som už stihla napísať aj recenzie. Len tak na okraj tento mesiac mi nepribudol žiaden gellak do zbierky, ale v hlave mám už taký malý wishlist na niekoľko pekných letných odtieňov, no čo ide pekné počasie, tak sa treba rozveseliť :)


Na testovanie som dostala niekoľko kúskov z kozmetiky Eveline. Na blogu ste si už mohli prečítať recenziu na lak s gelovým efektom (recenzia TU) a na ostatné vecičky si budete musieť ešte počkať.


Ako som spomínala, žiaden gellak mi nepribudol, no na nechty som nezanevrela a z ebay som si objednala pár ozdôb, tenké štetce na kreslenie ornamentov a čomu sa veľmi teším, tak je vzorkovník na laky. Predsa len skoro všetky gellaky sú v tmavých fľaštičkách a pri mojej stále sa rozrastajúcej zbierke sa mi naozaj nechce otvárať každú fľaštičku, aby som zistila akú farbu práve hľadám, takže vzorkovník je skvelá pomôcka. 



Potešila som sa aj voňavej kozmetike z Francúzska, o ktorej už tiež bol článok TU.


Objednala som si aj nové oleje- konopný a borákový a tiež pleťovú vodu s rozmarínom. Všetko značka Saloos, objednané na bionatural.sk


V mesiaci marec mi veľmi učarovala prírodná kozmetika zo Slovenska- Dulcia natural. O ich očnom kréme tiež už bola recenzia (TU), ktorá sa veľmi páčila tvorcom tejto kozmetiky a za odmenu som si mohla vybrať ich iné produkty. Vybrala som si ovocný krém s koenzýmom Q10, hojivý zázrak a liečivé sérum na bielenie zubov. O všetkom budem určite písať, tak sa určite máte na čo tešiť.


Na záver tu mám šikovný prístroj na domácu manikúru a pedikúru, ktorú mám zo zelania.sk , kde mimochodom nájdete tiež moje články.

A čo pekného pribudlo minulý mesiac Vám? Určite mi napíšte, rada si prečítam.

9 komentárov:

  1. No jsem zvědavá jak budeš spokojená s tou domácí pedi/mani, bude prosím recenze?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dulciu som objavila akurát včera, zaujalo ma viacero vecí z ich ponuky, ale všetkého mam teraz doma akurát, takže musím počkať, kým sa aspoň kúsok minú zásoby :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super novinky :-) Vzorkovník na laky jsem si také nedávno objednávala na eBay :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja rozmýšľam ešte nad okrúhlym lebo všetky sa mi na tento nezmestia :)

      Odstrániť