pondelok 20. apríla 2015

Líčenie s kozmetikou Eveline!

Ahojte
určite to máte aj Vy tak, že s príchodom jari siahate po výraznejších farbách, či už v oblečení, na nechtoch alebo v líčení. Ja som sa preorientovala na veselé, žiarivé farby hneď ako sa začalo oteplievať. Vytiahla som môj ružový jarný kabátik, farebné tenisky a takto oblečená sa cítim veľmi dobre a veselo.
Čo sa týka líčenia, tak stále skôr inklinujem k neutrálnym tónom, no z času na čas to chce trocha zmenu. Nedávno som trošku zaexperimentovala a pohrala som sa s kozmetikou. Minulý mesiac som dostala balíček s kozmetikou Eveline, v ktorom okrem iného bola aj nejaká dekoratívka. Priznám sa, že moc skúsenosti s dekoratívnou kozmetikou tejto značky nemám, až na nejaké tie maskary, ktoré som mala možnosť už párkrát vyskúšať a bola som s nimi veľmi spokojná. Veľmi som sa potešila, keď som v balíčku našla aj lesk na pery, či makeup s BB krémom a potešila som sa aj maskare, ktorá pre mňa nebola žiadna novinka, keďže som ju už v minulosti používala.



Ja na lesky na pery moc nie som, skôr uprednostňujem rúže, ale tento sýto ružový lesk alebo skôr tekutý 16 hodinový rúž, aby som bola presná  ma veľmi milo prekvapil. Páči sa mi na ňom jeho sýta farba, konzistencia a v neposlednom rade jeho výdrž, ktorá síce nie je 16 hodín ako sa píše na obale, no také tie 3 hodiny sa na perách krásne drží doslova bezchybne. Potom sa tekutý rúž začne pomaly vytrácať, no pery ostávajú aj naďalej jemno zafarbené. Takže to nie je taký klasický tekutý rúž, ale skôr niečo medzi leskom a lip stainom. Ja mám odtieň 118 a na výber je ešte 5 ďalších odtieňov. Ešte musím spomenúť jeho krásnu žuvačkovú vôňu.




Ako som už spomínala, tak s riasenkami od Eveline nejaké tie skúsenosti už mám. Veľakrát som na mojom blogu spomínala v rôznych článkoch, že ja našťastie s mojimi riasami nemám žiadne problémy, mám ich dlhé, husté a preto nepotrebujem investovať do maskár horibilné sumy a uspokojím sa s tými lacnejšími, ktorými Eveline riasenky sú. Big Volume Explosion, ako Vám názov napovie ide o objemovú riasenku. Svoj účel určite spĺňa ako vidieť aj na fotkách. Riasenka má veľký silikónový aplikátor, ktorý vie riasy pekne prečesať a oddeliť, bez toho aby riasy boli zlepené. Trochu ťažšie sa aplikátorom riasenka nanáša na malé mihálnice vo vnútorných kútikoch oka alebo na spodných riasach, ale tak svoj grif si určite nájdete. Počas dňa sa mi riasenka nijak neotláča a pri odličovaní s micelárnou vodou ide ľahko dole.



Posledným kúskom z dekoratívnej kozmetiky Eveline, ktorý som pri líčení použila je zmatňujúci BB krém. Tento BB krém, ktorý mám ja je určený pre mastnú až zmiešanú pleť. Páči sa mi ako kryje jemné nedostatky na pleti, no nejakú vyššiu kryciu schopnosť nečakajte. BB krém obsahuje aj ochranný faktor SPF 15, čo ocením hlavne s prichádzajúcim letom. I keď je BB krém zamtňujúci, obsahuje aj hydratačné zložky a zmes vitamínov, ktoré pleť pekne vyhladia a vyživia. Trošku mi vadí jeho odtieň, ktorý je na mňa momentálne o niečo tmavý, ale myslím, že v lete keď sa trochu opálim, tak bude super. BB krém na pleti vydrží tých 8 hodín, no potom sa začne z tváre akoby strácať, takže baby, ktoré majú radi celodenný efekt na tvári budú  sklamané. BB krém má peknú sviežu vôňu, ktorá sa na pleti vytratí. 





Použité produkty:
- Eveline BB krém Medium Complexion
- korektor Kryolan
- bronzer Pupa 4Sun Bronzing Powder
- lícenka Pupa Like a Doll Luminys Blush Nr. 104
- rozjasňovač Sleek Precious Metals Highlighting Palette použitý aj do kútika oka
- obočie Misslyn Liquid eyebrow pencil Nr. 2
- báza pod očné tiene Focus & Fix od Makeup Revolution
- na celé viečko očný tieň Mac Satin Taupe
- na stred pohyblivého viečka zelený tieň Fig z paletky Sleek Garden of Eden
- hnedá gélová linka Inglot nr. 89
- riasenka Eveline Big Volume Explosion
- na perách Eveline tekutý rúž Nr. 118



Skúšali ste dekoratívnu kozmetiku Eveline?

10 komentárov:

  1. Niečo mi tá značka hovorí, ale neviem si spomenúť či som od nich už niečo mala alebo nie. Líčenie vyzerá super, je naozaj také jarné a svieže, hlavne pery :). A páči sa mi kartáčik tej riasenky!
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno si o Eveline počula vďaka ich perfektnému vyživujúcemu laku na nechty :)

      Odstrániť
  2. Jemne a pekne licenie... mna by celkom zaujmalo ako si spokojna s korektormi od Kryolan? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! S korektormi Kryolan som veľmi spokojná, prekryjú úplne všetko. Minulý rok som o tejto paletke písala článok
      http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/08/korektor-vs-kamuflaz.html

      Odstrániť
  3. Stále nějak nechápu výrobce, který na svůj výrobek napíše, že vydrží 16 hodin a dle skutečnosti produkt vydrží 3 hodiny. Jinak líčení je moc pěkné. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to nechápem ani ja, možno by som uverila toľkú výdrž pri dobrom a kvalitnom makeupe, ale u produktoch na pery určite nie, to je podľa mňa nemožné...a ďakujem!

      Odstrániť
  4. Ja sa bojim skúšať takéto značky... Asi mám len zbytočné predsudky :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám tiež pred menej známou kozmetikou predsudky, ale v tomto prípade sa niet čoho báť s Eveline mám len dobré skúsenosti...

      Odstrániť
  5. Líčení ti moc sluší a tuto značku bohužel neznám, ale nikdy není pozdě si rozšířit obzory! :)

    OdpovedaťOdstrániť