streda 22. apríla 2015

Môj jarný kozmetický wishlist!

Ahojte, dnes som tu pre Vás s malou ukážkou toho, po čom už dlhšie túžim a snáď v blízkej budúcnosti si tieto moje malé kozmetické sny splním. K nakupovaniu kozmetiky sa snažím pristupovať s rozumom, ale na druhej strane to by sme asi neboli my ženy, žeby sme nezatúžili po niečom, čo by nám urobilo radosť :) 

Už dosť dlho túžim po gélovom mejkape BOURJOIS Paris Healthy Mix Serum Gel Foundation. Čítala som naň veľa dobrých recenzií a preto by som ho chcela mať aj ja hlavne na jar a leto, vtedy mám rada niečo ľahké čo rozjasní moju pleť a tento mejkap by mohla byť správna voľba.

zdroj

Od značky Bourjois sú momentálne veľmi populárne ich rúže na pery BOURJOIS Rouge Edition. Vybrala by som si hneď niekoľko odtieňov. No najviac ma zaujal odtieň 03 Peche Cosy.
Nie je krásny?

zdroj

Na odličovanie očí a tváre používam micelárnu vodu, no nedávno ma zaujal tento celkom nezvyčajný odličovač Saloos - hydrofilný odličovací olej Tea Tree Manuka. 
O účinkoch tea tree oleja som písala celkom nedávno a preto si myslím, že takýto odličovač by mohol byť fajn pre mastnú a zmiešanú pleť. Používala by som ho skôr na odličovanie tváre. Máte s ním niekto skúsenosti?

zdroj

Parfém LANVIN Marry Me, Vám asi predstavovať nemusím, nakoľko je dosť známy. Zavoňala som ho na jednej kamarátke a tá vôňa ma úplne dostala.

zdroj

A keďže pomaly sa bude oteplovať, tak sa treba vyzbrojiť aj dobrým deodorantom. Ako iste viete, tak ja osobne uprednostňujem tie prírodné bez alumínia a takým je napr. LAVERA Basis Sensitiv guličkový deodorant.

zdroj

Skoro som ešte zabudla na môj obľúbený produkt na pery, ktorý sa mi pomaly skončí. Už som ho viackrát na blogu spomínala a je to ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter, môj odtieň je Pink lady.

zdroj

Takže toto je môj "skromný" wishlist. Budem rada, ak mi dáte v komentároch vedieť, či ste už skúšali nejaké moje vysnívané produkty a či ste s nimi boli spokojné...


14 komentárov:

  1. Po Mary mee dlhšie pokukujem, ako vonia ? Máš krásny blog :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masielka od Astoru už dlho lákajú aj mňa, no ešte som sa k ním nedostala - tá cena sa mi moc nepáči :D
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cena ani mne nie, v drogérke sú o niečo drahšie ako na nete...

      Odstrániť
  3. Ten rúž od astoru vyzerá vážne dobre a tá farba tiež.Pekný wish list pekne ma inšpiroval na taký "menší" nákup v drogérke :D

    http://skaiste-kissova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám ho odskúšaný a je vážne dobrý, premýšľam aj nad inými odtieňami...

      Odstrániť
  4. s hydrofilnym odlicovacim olejom od Saloosu som nadmieru spokojna...mala som uz Lemon Tea Tree a teraz mam Bergamot...skvele vonaju a osobne ich pouzivam skor na odlicenie oci, s ktorymi to ide jedna radost :-) no aj na odlicenie tvare je super, len mam to najmensie balenie, a preto si ho setrim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je super, akonáhle spotrebujem micelárku, tak vyskúšam tento odličovač, ďakujem:)

      Odstrániť
  5. ja som hladala v DM astor lip butter matte ale este tam asi neboli kedže som ich nenašla nabuduce budem mat hadam viacej šťastia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Makeup mám a je dobrý, no s klasickou Helathy Mix verziou som spokojnejšia.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj nad tou prvou verziou uvažujem, uvidím pre ktorý sa nakoniec rozhodnem...

      Odstrániť