streda 6. mája 2015

Bioderma Photoderm Akn Mat s SPF 30!

Ahojte,
zaobstaranie si dobrého krému na tvár s SPF ochranou sa u mňa vždy na jar stáva už akousi tradíciou. Minulý rok to boli krémy od Garnier (článok TU) a Vichy (článok TU). Dva roky dozadu som mala pleťový krém s SPF 30 od LaRoche Posay- na ten článok nie je, no spokojná som s ním bola. Tento rok padol môj výber na Biodermu a v lekárni som si kúpila zmatňujúci fluid Photoderm Akn Mat s SPF 30.


Na prvé slnečné lúče som zvolila zatiaľ ochranný faktor 30, no potom neskôr keď už bude riadne pripekať si určite kúpim s SPF 50.
Keďže som majiteľkou zmiešanej až mastnej pleti, tak som sa veľmi potešila, keď som objavila krém, ktorý je pre tento typ pleti obzvlášť určený.
Čo sľubuje tento ochranný krém s SPF 30?


Obsah tuby je 40ml. Ako hovorí jeho názov je to fluid, čiže konzistenia je trochu redšia, ľahká ako bežné krémy. Produkt je jemne parfumovaný, no jeho vôňa je úplne znesiteľná, príjemná, letná. Tento pleťový krém je vodeodolný, neupcháva póry, je hypoalergický a vhodný aj pod makeup. Krém sa veľmi ľahko rozotiera, nezanecháva biely film na pleti, ktorý niektoré opaľovacie krémy zanechávajú. Do pleti sa zapracuje tak povediac hneď a nespôsobuje mastný pocit, práve naopak pleť je po ňom zmatnená, ale nie úplne ako pri bežných zmatňujúcich krémoch, či makeupoch.  Používam ho aj pod makeup, ktorý drží na tomto kréme veľmi dobre, čo robí pre makeup dobrý základ alebo bázu. Taktiež nezabúdam ani na krk, na ktorom ako je známe vidieť najviac ako sa podpísal "zub" času...





Jediný mínus tohto krému vidím len v cene, ktorá je cca. 16 eur, čo je v celku dosť keďže v jarno- letnom období spotrebujem zo dve takéto tuby, ale čoby sme nespravili pre zdravie našej pleti a preto, aby sme zabránili predčasnému starnutiu, všakže?

Skúšali ste tento krém s SPF 30? Máte svoj obľúbený pleťový krém, ktorý používate na ochranu pred slnkom?

3 komentáre:

  1. Celá Bioderma je jednoducho skvelá ♥ Ako si už aj ty písala, jediným mínusom je cena :(
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Docela by mě zajímalo i složení. :-) Bioderma je dobrá, mám ji ráda, ale je drahá. :-/
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obal som už vyhodila a zabudla odfotiť zloženie:) , ale myslím že to nie je žiadna tragédia...:)

      Odstrániť