nedeľa 10. mája 2015

Havlíkuv prírodný zázrak- recenzia!

Ahojte, 
o Havlikovom prírodnom zázraku sa Vám chystám napísať už večnosť a konečne som si našla čas, napísať pre Vás článok o tom ako túto masť používam ja a ako som s ňou spokojná. Ako už samotný názov prezrádza ide o čisto prírodný produkt vytvorený výlučne na prírodnej báze. Moja cesta k tomuto "prírodnému zázraku" bola trošku zložitá, pátrala som po nej na internete- chcela som si ju objednať z jednej slovenskej stránky a aj som tak urobila, no doposiaľ mi nič neprišlo (objednávala som ju vo februári) niekoľkokrát som im aj písala, že v akom stave je moja objednávka, no odpovede som sa nedočkala. Tak som musela zaloviť v českých vodách a nakoniec som si ju objednala odtiaľ. Kúpila som si 50ml balenie, ktoré ma vyšlo cca. na 30 eur, čo je dosť.

Havlíkuv prírodný zázrak je všestranná masť. Ja som ju kupovala prevažne pre môjho syna, ktorý má ekzém a ten si zvykne niekedy škrabať a na jeho škrabance som chcela presne túto masť. Na samotný ekzém som ani nedúfala, žeby masť mohla pomôcť- ani nepomohla, no pokožka po niekoľkých aplikáciách bola ukľudnená. Čo sa týka tých škrabancov, tak Havlíkuv zázrak trochu pomohol, pokožku zregeneroval a ukľudnil a postihnuté miesto vyzeralo po niekoľkých dňoch lepšie. Avšak podobný efekt sa dá docieliť aj s bambuckým maslom alebo dobré skúsenosti máme aj s Biodermou pre atopikov.
Keďže som o tejto masti čítala pekné recenzie, samozrejme že pri kúpe som myslela aj na to, že ju budem môcť vyskúšať aj ja, keďže je všestranná. Naozaj sa uplatní pri všetkých typoch pleti a na rôzne partie tela a rôzne problémy, hlavne na suchú a popraskanú pokožku. Ja túto masť používam namiesto nočného krému každý druhý alebo tretí deň.


Masť je mastná a preto by skôr mohla v roli pleťového krému vyhovovať suchej, či normálnej pleti, ale moja zmiešaná/ mastná pleť miluje oleje, ktoré táto masť obsahuje, takže je pre moju pleť rovnaký balzam ako napr. šípkový či kokosový olej, či bambucké maslo, ktoré je obzvlášť mastné. Niekedy, keď sa mi nechce použiť očný krém, tak prejdem po očnom okolí aj touto masťou a viem, že pokožka bude hlboko vyživená a predíde tvorbe vrások. Super je aj ako balzam na pery, ktoré pekne vyživý a nie sú také suché, no s oparami, či herpesom si masť neporadí. Teraz mi možno neuveríte, ale ja si Havlíka dávam aj na moje mihálnice asi tak 2-3krát do týždňa a sama by som neverila, že po určitom čase používania moje mihálnice budú o čosi krajšie. Nečakajte, že Vám mihálnice porastú, to nie, ale budú pevnejšie, zaznamenala som aj, že mi ich menej vypadne, sú vyživené a celkovo pôsobia veľmi pekne.

Čo sa týka zloženia, tak sú to samé dobré zložky: makadámový olej (bojuje proti strnutiu pleti), makový olej (má vysoké hydratačné účinky), rakytník (chráni pred UV žiarením), med (obsahuje veľké množstvo vitamínov a minerálov), materská kašička (intenzívne vyživuje pokožku), propolis (obsahuje regeneračné zložky). 
Havlíkuv prírodný zázrak sa môže ešte použiť: na suché končeky vlasov (ja som zatiaľ neskúšala a ani nebudem), odreniny rôzneho druhu, je vhodný aj pre tých, ktorí trpia na akné (potvrdzujem urýchlenie hojenia), lupienku a ekzém (nie atopický) a rôzne vysušené miesta na tele, ako aj na drobné popáleniny, či na spálené miesta od slnka.


Ja som s masťou spokojná a naozaj jej nemám čo vytknúť, snáď len vysokú cenu. Najviac sa mi páčia jej účinky na moje mihálnice a v okolí očí. Teraz si, ale kladiem otázku, či si masť kúpim znova. Možno áno (kvôli mihálniciam), ale určite menšie balenie (10ml), keďže ide o prírodný produkt dlhú expiráciu nečakajte.

Poznáte Halíkov prírodný zázrak, aké sú Vaše skúsenosti?

6 komentárov:

  1. Ahoj, pre mna je prekvapenie, ze mas syna, pretoze cely cas ako citam Tvoj blog som si myslela ze mas mozno tak 17 r. (podla fotky) :-)
    A teraz k veci: uz dlhsie pokukujem po vyrobkoch tejto znacky. Paci sa mi aj moznost objednat si vzorky, ale teraz ma zarazila info, ze si musela objednavat z Ciech. Mozes sem hodit link na e-shop, z ktoreho si objednala?
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za kompliment:) no ja sa radím už skôr do kategórie 30+, ale veľa ľudí mi tipuje menej.
    Masť mám odtiaľto
    http://www.greenwave.cz/havlikova-apoteka-havlikuv-prirodni-zazrak-50-ml
    Tu je aj link na slovenský eshop http://www.havlikovaapoteka.sk odkiaľ som sa ho pokúšala márne objednať, no možno odvtedy sa polepšili. Skús sa poinformovať a ušetrila by si na poštovnom a poplatkoch za zmenu meny a podobne...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som si tento zázrak objednala z Čiech, 50 ml balenie. Keďže mi poslali aj maličkú vzorku, používam zatiaľ tú a som veľmi spokojná, i keď moja pokožka nie je veľmi suchá či ekzematická.
    Škoda, že máš takéto skúsenosti so slovenskou stránkou :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Náhodou som si prečítala komentáre k našej mastičke ale čo ma najviac prekvapilo je, že máte problémy si ju objednať na slovenskom eshope Havlíkovej prírodnej apotéky. Ja tam od marca objednávam kompletný sortiment a nemám problémy. Práve naopak, vždy mi k nákupu pribalia zdarma vzorky a Havlíkove noviny, kde je podrobne písané o všetkých ich výrobkoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Náhodou som si prečítala komentáre k našej mastičke ale čo ma najviac prekvapilo je, že máte problémy si ju objednať na slovenskom eshope Havlíkovej prírodnej apotéky. Ja tam od marca objednávam kompletný sortiment a nemám problémy. Práve naopak, vždy mi k nákupu pribalia zdarma vzorky a Havlíkove noviny, kde je podrobne písané o všetkých ich výrobkoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je recenzia ešte z minulého, vtedy keď som chcela zo stránky objednávať tak to nešlo. Super, že stránka je už plne funkčná!

      Odstrániť