pondelok 4. mája 2015

Makeup Revolution- The One Fluid Blusher- Pink Sea!

Ahojte,
farbu na líčka, ktorú Vám chcem dnes ukázať som kupovala ešte niekedy cez zimu. Odvtedy si pekne ležala v šuflíku a vytiahla som ju až teraz na jar, keď vonku slniečko svieti čoraz viac. Reč bude o tekutej farbe na líčka od Makeup Revolution- The One Fluid Blusher odtieň Pink Sea


Tekutá (vodnatá) lícenka sa ukrýva v chutnej plastovej flaštičke, ktorú pred použitím treba vždy poriadne pretrepať, aby sa farba dobre zmiešala. V ponuke je niekoľko odtieňov, no ja som si vybrala krásnu intenzívnu ružovú. Prvýkrát, keď som túto tekutú lícenku použila som to prehnala s množstvom a naniesla som si jej viac ako bolo treba, takže som vyzerala ako Marfuša. Potom som si už dávala väčší pozor. 




Tekutinu si vždy nanesiem na ruku, stačí len pár kvapiek (neodporúčam stláčať flľaštičku lebo z nej výjde veľa farby) a kabuki štetcom alebo aj prstami nanesiem na líčka, ak to preženiete s intenzitou, ale nie moc ako ja na prvý pokus, tak ideálny kabuki štetec vie túto farbu pekne rozotrieť do požadovaného stavu. 

Tu som naniesla menšie množstvo, ktoré som na líčkach dobre rozmazala :)

Na líčkach vyzerá lícenka veľmi prirodzene, tvár pôsobí zdravo a sviežo. Lícenka vydrží na tvári dlho no nie však úplne celý deň, ale tie 4 hodinky určite. Lícenka okrem iných zložiek obsahuje aj vitamín E a jojobový olej. Je vyrobená na silikónovej báze, no póry mi našťastie neupcháva. Vhodná je pre všetky typy pleti.
Ak ste zvyknuté skôr na púdrové lícenky, tak ako ja tak určite oceníte ich praktickosť, čo sa pri tejto tekutej nedá povedať, keďže je to tekutina, s ktorou treba pracovať opatrne. V každom prípade je to milá zmena v mojej makeupovej rutine, ktorú si z času na čas doprajem.

Poznáte? Používate aj Vy tekuté lícenky?

4 komentáre:

  1. Tekutú lícenku nepoužívam, zatiaľ som sa na ňu neodvážila, ale možno raz. Táto vyzerá pekne a prirodzene :)
    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nepoužívám tekuté líčenky, protože to s nimi moc neumím, ale tahle vypadá moc hezky :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta Ti asi vydrží dlouho!
    Já mám raději pudrové, tekuté mi moc nevyhovují,
    asi jsem ještě nenarazila na tu správnou :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To určite vydrží každý deň ju nepoužívam, len občas keď mám viac času...Púdrové sú aj moje najobľúbenejšie, ale tak troška zmeny nezaškodí :)

      Odstrániť