nedeľa 17. mája 2015

Môj prvý beauty swap!

Ahojte,
vítam Vás v dnešnom príspevku. Asi pred mesiacom ma oslovila Zuzka s blogu Pinkshaaark, s ponukou urobiť kozmetický SWAP (ide o výmenu kozmetických produktov v stanovenom limite). Ja som hneď súhlasila, lebo s takouto ponukou ma ešte nikto neoslovil a podobné výmeny sú veľmi obľúbené nielen medzi blogerkami a youtuberkami. Výzva bola pre mňa zaujímavá, pretože Zuzka žije v Nemecku a dohodli sme sa, že si urobíme radosť produktami, ktoré sa u nás na Slovensku a naopak v Nemecku nedajú dostať. 


Každá z nás mala ešte jedno malé želanie- ja som veľmi chcela nejaký pekný rozjasňovač a Zuzka túžila po nejakom dobrom korektore. Na zhromaždenie kozmetických kúskov sme mali čas niekoľko týždňov, no a minulý týždeň sme sa mohli obe tešiť z krabičiek, ktoré k nám prišli. Zuzkinu krabičku v mojom podaní si môžte pozrieť na jej blogu TU. A tú moju od Zuzky Vám teraz ukážem.


Zuzka vecičky pekne zabalila do krabičky a ja som mala pocit, že ku mne prišiel nejaký beauty box :) Všetko bolo krásne zabalené s úvodným listom a popisom jednotlivých produktov. Krabička mi prišla pred týždňom, no ešte som nestihla odskúšať všetky produkty v nej.


Najviac som sa ako inak potešila krásnemu rozjasňovaču od P2. Táto kozmetika mi nie je neznáma, mám doma nejaké kúsky z tejto dekoratívky, ktorá je inak skvelá. Od P2 mi Zuzka ešte poslala špirálu a gél na obočie. Špirálu som ešte neotvárala, lebo mám otvorené ešte dve, ale onedlho ju určite vyskúšam. Gél na obočie je veľmi dobrá vec a mne sa práve už míňa gél od Catrice, tak budem mať zaň náhradu.


Ako asi už viete, rozjasňovače to je moje a veľmi som sa potešila aj tomuto krémovému rozjasňovaču Jelly pong pong. Zuzke som písala, že sa viac zaujímam o prírodnú kozmetiku, tak mi poslala pleťový krém a čistiace mlieko na tvár obe od značky Sans Soucis. Krém má veľmi dobré zloženie a obsahuje termálnu vodu rovnako, ako aj čistiace mlieko. Určite bude na tieto produkty recenzia.


Šampón John Frieda ma tiež veľmi potešil, veľa som čítala o tejto vlasovej kozmetike. Zuzkin obľúbený rúž na denné bežné nosenie od Yves Rocher č.8, bude asi aj mojim obľúbeným rúžom na deň.
Teším sa na večer ako si dám na tvár hydratačnú pleťovú masku, ktorá má tiež viac menej prírodné zloženie. Zuzka ma ešte veľmi potešila nálepkami na nechty, trblietkami a chutnými mini pilníčkami, ktoré si svoje miesto nájdu v kabelke v prípade núdze a taktiež veľa veľa rôznych vzoriek...


Ďakujem ešte raz Zuzke, že ma oslovila a samozrejme za krásny beauty box, z ktorého mám veľkú radosť! 

25 komentárov:

  1. Je to úplne parádne :) Tie veci vyzerajú super !

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi vydarený swap! Obe ste dostali krásne veci, naozaj len skvelé produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jéé, to je super, hlavne v tom, že je z Nemecka! ja by som strašne chcela vyskúšať niečo od P2, vraj majú úžasné rúže :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s rúžmi nemám skúsenosti, ale mám doma kontúrku na pery od P2 a je veľmi dobrá!

      Odstrániť
    2. Tvářenky od P2 jsou fakt super - pigmentované a vydrží. Můžu jen doporučit :-)

      Odstrániť
  4. kráása, všetko vyzerá super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Akurát som si pozrela aj Zuzkin článok, pekne ste si nakúpili :) Z balíčka čo si dostala ty ma najviac zaujali produkty P2, je to značka, ktorú by som v budúcnosti chcela vyskúšať :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super swap :) Zuzka ti poslala dobré vecičky :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, krásný balíček :) Zuzka vybrala moc pěkné věci! Nejvíc mi padl do ok ten rozjasňovač od P2 :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Povedený box. Kosmetiku p2 mám moc ráda, tvářenku a řasenku jsem si hrozně oblíbila a už nic jiného nepoužívám.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvelý swap, idem mrknúť na Zuzkin blog, ale určite krabica od teba je tiež skvelá :) celkom ma zaujala tá P2 kozmetika, nemám s ňou žiadne skúsenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dostala si super veci, ale u pinkshaaark som čítala že ste sa dohodli na sume 25 €. a keď tak kukám na tie produkty. sans soucis krém cca 10 €, jelly pong pong rozjasnovač 12 €. plus poštovné.
    Určite ste obe do toho dali viac ako dohodnutú sumu. A môžem sa opýtať koľko ťa stálo poštovné do Nemecka?
    Vďaka pinkshaaark som ťa teraz objavila, máš krásny blog a máš môj odber :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem som rada, že blog sa ti páči:) To sa musíš Zuzky spýtať ohľadom cien, možno ich kupovala v rámci nejakého beauty boxu za zvýhodnenú cenu...Čo sa týka poštovného, tak to bolo myslím že 5,50e.

      Odstrániť
  11. wow tak to si mala fakt nadherny balicek - aj to zabalenie aj obsah proste vsetko :) oplatilo sa ,,swapovat" :)

    OdpovedaťOdstrániť