streda 13. mája 2015

NOTW: Wedding inspiration for short nails!

Po dlhšom čase mám pre Vás článok s nechtami. Mala som pár týždňov menšiu prestávku od lakovania, či už gellakom alebo obyčajným lakom. Nechty som si úplne skrátila a po celý čas som používala len môj obľúbený výživný lak. Nechty sa mi pekne zregenerovali, spevnili, trošku povyrástli a celkovo dali do poriadku. Dlho som rozmýšľala, ako si po menšej pauze skrášliť nechty a nakoľko som si pred nedávnom kúpila pečiatky Konad, tak som ich chcela použiť. Keďže máme máj lásky čas a tento mesiac je aj časom svadieb, rozhodla som sa, že spravím mojim nechtom taký svadobný look. Moje nechty nie sú ešte dlhé a preto môj "nail art" môže byť inšpiráciou pre budúce nevesty, ktorým sa nepáčia dlhé nechty.


Francúzska manikúra je už  svadobná klasika ( postup na francúzsku manikúru nájdete TU). Na krátkych nechtoch som sa snažila spraviť veľmi tenkú bielu líniu, celkom sa mi to aj podarilo a musím povedať, že sa mi to veľmi páči dokonca viac ako na dlhých nechtoch. Prsteníky oboch rúk som opečiatkovala kvietkami a dozdobila malými kamienkami.


Použila som moje obľúbené gellaky. Biely na špičky od Bluesky a ružový mliečny od Semilac nr. 002. Pečiatky Konad spolu aj s bielym lakom špeciálne určenými na pečiatkovanie. Kamienky spolu aj s tenkým štetcom, s ktorým sa mi dala tenká biela línia veľmi ľahko spraviť, mám z ebay. 




Pečiatkovanie sa mi veľmi zapáčilo a najradšej by som si opečiatkovala všetky nechty, ale to by už asi nevyzeralo dobre. Takže v blízkej budúcnosti čakajte nejaké tie pečiatkové nail arty :).

Skúšali ste pečiatky na nechty?

10 komentárov: