streda 27. mája 2015

Ziaja pleťový krém s kakaovým maslom!

Ahojte,
ak ste čítali recenziu na jednu moju pleťovú vodu s rozmarínom (TU), tak viete, že táto pleťová voda obsahuje alkohol. Ja som túto pleťovú vodu používala každý deň po dobu pár týždňov až sa mi z nej totálne vysušila moja pleť. Začala sa mi šúpať a hlavne na čele bola moja pokožka najviac presušená. Trvalo mi pár dní kým sa mi moju pleť podarilo dostať do normálu. Veľmi mi pomohlo bambucké maslo a Havlíkuv prírodný zázrak (recenzia TU). S Havlikovou masťou a bambuckým maslom som si tvár natierala večer, no chcela som, aby aj počas dňa nebola moja pokožka suchá. Pod makeup bambucké maslo, či Havlíkova masť nie je určite vhodná a tak som z mojich zásob krémov, ktoré skladujem v kúpeľni vytiahla krém od Ziaji s kakaovým maslom, určeným pre normálnu až suchú pleť.



Krém už po prvej aplikácií zvláčnil a pomohol mojej suchej pleti. Konzistencia tohto krému je dosť hutná, rozhodne to nie je ľahký krém a určite nie pre majiteľky mastnej pleti. Spočiatku sa môže zdať, že po naložení krému na tvár je pleť mastná, ale po pár minútach sa krém ako-tak vsiakne do pleti a je to ok, teda len v prípade ak trpím presušenou pleťou. Keď je moja pleť ok, čiže normálna až zmiešaná, tak tento krém moc nepoužívam. Je to skôr taký pomocník, v prípadoch presušenej pleti, ktorú našťastie často nemávam. 


Krém obsahuje tekutý parafín (minerálny olej), ktorý teda nie je bohviečo, preto ho používam len občas, ako som spomínala. Pod makeupom môže byť krém problémom, pleť sa môže nepekne lesknúť alebo s tekutým makeupom si jednoducho nesadne, preto si ho nakladám na tvár len vo veľmi malom množstve, aby som tomu predišla, ale aj tak po pár hodinách sa mi pleť začína lesknúť.


Vždy teda, keď nastane ten čas, keď po tomto kréme siahnem, tak sa vytešujem z krásnej kakaovej vône, ktorá je naozaj veľmi príjemná až mám chuť krém zjesť :) Krém obsahuje aj vitamín E, ktorý pleť určite ocení. Krabičku od krému som už dávno vyhodila, tak som si na internete prečítala, čo sa na nej ešte píše a zaujala ma jedna vec- vraj zlepšuje pravidelným používaním vzhľad a farbu pleti, tak tu sa musím len pousmiať, samozrejme, že nič také sa neudeje, aj keby som ho nonstop používala. A tu ešte chcem upozorniť, že pri naozaj dlhom používaní Vám môže upchať póry, takže fakt tento krém odporúčam používať naozaj len občas.

Skúšali ste tento kakaový krém od Ziaji?

14 komentárov:

  1. Od Ziaji jsem ještě nic neměla. Krém vypadá moc hezky, ale asi by nebyl pro mě, nemám moc suchou pleť. Ale kdyby se mi náhodou změnila, tak aspoň vím, po čem sáhnout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa vyzerá skvelo a určite musí aj voňať :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte som Ziaju nemala, ale po tomto kréme som sa už pozerala.:) pekná recenzia

    Pozývam na giveaway:
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som túto značku neskúšala, ale vyzerá dobre :-)
    Na mojej stránke práve začala giveaway, budem rada, ak sa zúčastníš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ziaju mám ráda, tento krém jsem ještě nezkoušela, ale vypadá slibně :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som od Ziaji toho veľa ešte neskúšala, ale s týmto krémom som ako tak spokojná...

      Odstrániť
  6. Voňala som takýto, len sprcháč, pre mňa neskutočná vôňa :) ale natoľko parfumovaný pleťový krém by som asi nechcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento krém jsem nezkoušela, mám však v této řadě šampon a kondicionér a jsem zatím velmi spokojená :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som nevedela, že sú aj šampóny z tejto rady, rada by som vyskúšala už len pre tú vôňu :)

      Odstrániť