sobota 11. júla 2015

Balea deo roll- on active!

Ahojte,
horúce dni si bez správneho deodorantu neviem predstaviť. S potením našťastie nemám problémy, ale aj tak si nedokážem predstaviť, žeby som ráno nepoužila deodorant.V horúcich letných dňoch mi dobrý deodorant s príjemnou vôňou častokrát nahrádza toaletnú vodu, či parfém. A taktiež si na ten správny deodorant dosť potrpím. Môj top deodorant je zatiaľ z Forever Living s výťažkami z aloe vera (recenzia TU). 
 Ako teda obstál deodorant, ktorý mi zaslali z DMky?

Je to guličkový deodorant. A tu pre mňa nastalo prvé sklamanie, guličkové deodoranty moc neobľubujem, skôr mi vyhovujú tie v tuhej konzistencií. Pri guličkových je tá nevýhoda, že dlhšie trvá kým sa deodorant vsiakne do pokožky a podpazušie hneď po aplikácií je dosť vlhké. 


Pri tomto deodorante to bolo niekoľko minút, kým sa úplne vsiakol. Čo sa týka vône, tak tá je celkom príjemná- svieža, ale nič extra. Vôňu, ale cítiť len chvíľu po nanesení, asi po pol hodine som už nič necítila, vôňa deodorantu sa akoby vytratila. Na konci dňa som teda deodorant už vôbec necítila, ale necítila som ani nepríjemný zápach.


Druhé sklamanie nastalo vtedy, keď som sa pozrela na zloženie. Deodorant obsahuje aluminium a tejto zložke v deodorantoch sa vyhýbam už asi 8 rokov. Preto som pre účely tejto recenzie testovala deodorant len pár dní.
Aby som k tomuto deodorantu nebola až taká kritická, tak počas tých pár dní, čo som ho používala, tak moju pokožku v podpazuší vôbec nepodráždil. Balenie je šikovné- maličké, ktoré sa zmestí do každej kabelky. Komu nevadí alumínium v deodorante a má rád guličkové deodoranty, tak za cenu, ktorá nepresahuje ani dve eurá bude určite spokojný.

11 komentárov:

  1. guličkové deodoranty nemám veľmi rada, ale na druhej strane by som sa asi nechala nahovoriť, aby som ho skúsila, lebo tieto produkty od Baley sú fajn :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno majú v sortimente aj bez alumínia, taký by som rada skúsila...:)

      Odstrániť
  2. Gulôčkové deodoranty vôbec nepoužívam...fakt ich nemám rada :/

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani ja neobľubujem guľôčkové deodoranty ale tento vyzeral tak lákavo, ešte že som si ho nekúpila. Ďakujem za skvelú recenziu. Aspoň nemusím investovať peniaze do niečoho, čo za to nestojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já kuličkovým deodorantům tolik nefandím, ale přesto jsem si zamilovala ten od značky Sebamed, který je mimochodem bez aluminia. Každopádně možná bych tento časem i zkusila, Balea totiž dělá příjemné vůně, což já ráda :)

    My Wishlist #1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sebamed som tiež používala jeden z dobrých deodorantov, s ktorým som bola veľmi spokojná aj napriek tomu, že je guličkový...písala som o ňom aj článok...:)

      Odstrániť
  5. gulôčkové som kedysi veľmi používala teraz už vôbec a celkovo by som si takýto produkt asi od Balea nekúpila :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. so nice :)
    Kisses!

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť