streda 1. júla 2015

Spotrebované produkty nr. 4!

Ahojte,
od posledného článku so spotrebovanými produktami prešlo pár týždňov a ja mám pre Vás opäť nádielku s prázdnymi obalmi. Zvyčajne sa snažím písať článok vždy, keď nazbieram 10 prázdnych obalov, no dnes ich mám trošku viac. Bez dlhých slov poďme na to:)

Aj tento raz nesmie chýbať niečo z vlasovej kozmetiky. Podarilo sa mi spotrebovať môj obľúbený šampón Ultra Doux od Garnier verzia avokádo a maslo karité. O týchto šampónoch som sa na blogu rozplývala už viackrát, zhrniem to teda v krátkosti- sú skvelé a určite ich budem kupovať opäť.
Spotrebovala som aj tzv. hodváb na vlasy CHI Silk Infusion, toto malé 15ml balenie mi vydržalo asi 10 mesiacov, takže určite sa oplatí, i keď všeobecne vzhľadom na to v akom malom množstve sa používajú tieto vlasové olejčeky, ktoré sa aplikujú na konce vlasov vydržia dlho a nezáleží na tom akej sú značky. No tento CHI voňal naozaj krásne. Pre viac info recenzia TU
Na dno som sa dostala aj vlasovej maske od Gliss Kur Ultimate repair, ktorá bola celkom fajn. Vlasy pôsobia zdravo, sú lesklé a poddajné. Či kúpim znova? Neviem, možno áno, ale teraz asi nie. 
Pri vlasoch ešte ostaneme. V nedávnom článku o mojej starostlivosti o vlasy (článok TU), som písala, že používam na vlasy rastlinné oleje, ktoré si dám na vlasy a tak idem spať a na druhý deň ráno vlasy zmyjem. Na túto činnosť som si obľúbila olivový olej, ale používala som aj avokádový, ktorý som pôvodne chcela používať na tvár, ale na tú mi olej nevyhovoval, tak som ho využívala na vlasy. Pôsobil podobne ako olivový, rozdiel som nevidela, takže ostávam pri olivovom oleji.

O pleťovom sére s retinolom, som Vám tiež už písala recenziu TU. So sérom som bola spokojná, určite si v budúcnosti kúpim opäť nejaké sérum s retinolom, možno práve aj toto ak sa bude stále predávať.
Môj veľký obľúbenec olej marula (článok TU), ktorý mi nahradil denný krém. Momentálne v tieto letné dni mi nevyhovuje, ale na jeseň sa k tomuto super oleju na sto percent vrátim, už sa neviem dočkať. 
Na začiatku tohto mesiaca ste si na blogu mohli prečítať recenziu TU na telové mlieko v spreji od Balei. Názor naň som nezmenila, je naozaj veľmi dobré. Má však jediný mínus, na ktorý som prišla až kým mi došlo. Veľmi rýchlo sa míňa. Vydržalo mi asi cca. 3 týždne, takže nič moc. Normálne mi telové mlieko vydrží aj dva mesiace, ale v každom prípade som rada, že som mohla vyskúšať aj takýto výmysel akým je mlieko v spreji.
Došli mi aj telové maslá od Alverde, ktoré som vyhrala ešte niekedy na Vianoce v jednej súťaži. Maslá krásne voňali a pokožka bola jemná a hydratovaná.

Z dekoratívky sa mi podarilo spotrebovať moje obľúbené duo- riasenku od Avonu Big& Daring a bázu pod riasenku od Eveline- recenzia TU. Oba produkty mám už opäť kúpené, takže potvrdzuje to, že som s nimi spokojná. 
V spotrebovaných produktoch sa nájde aj niečo na nechty. Skončil sa mi môj najobľúbenejší výživný lak na nechty od Eveline 8v1, už sa o ňom nebudem rozpisovať, je fakt top. Dobré bolo aj sérum na rast a vyživenie nechtov od Sally Hansen. Chcela som o ňom napísať recenziu, len stále som to odkladala až sa mi sérum minulo. Kupovala som si ho predovšetkým na moju suchú kožu v nechtovom okolí a nie preto, aby mi nechty rýchlo narástli. Rástli možno o trochu viac ako obyčajne, ale mne aj tak celkovo nechty rýchlo rastú. Vďaka tomuto séru sa moja suchá pokožka dala ako tak do poriadku, používala som ho hlavne v zime, keď bola pokožka naozaj suchá. Teraz tento problém nemám, ale keď sa objaví, tak by som si toto sérum opäť kúpila. 
Posledné dva kúsky sú jednorázové masky pod oči. Začala som sa trochu viac starať o očné okolie. Okrem krému pod oči, ktorý stále používam som zaradila aj očné masky. Chystám na túto tému článok, tak určite sledujte a dozviete sa možno niečo zaujímavé.

Máte s nejakým mojim spotrebovaným produktom skúsenosti?

 Nezabudnite sa zapojiť do letnej GIVEAWAY!!


12 komentárov:

  1. So žiadným priduktom nemám skúsenosť, ale pekne veľa si toho spotrebovala :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Iba dve veci poznám a s tými som bola spokojná - Garnier a Balea :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Riasenka Big & Daring je naozaj dobrá, len sa zle odličuje :/ a ten šampón od Garnier by som chcela vyskúšať aj ja :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa práveže odličuje celkom dobre, používam len micelárku a nemám žiadny problém ju odlíčiť z rias :)

      Odstrániť
  4. Krásná spotřeba, ráda bych zkusila ten šampon od Garnier :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkné spotřebováno. Nejvíce mě zaujaly jednorázové masky na oči. Taky bych si nějakou ráda koupila, tak se těším na bližší recenzi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne tá maska od Gliss Kur síce pekne voňala, ale účinok som nevidela fakt žiaden, totálne.
    http://biankacosmetics.blogspot.sk/2015/09/20-30-30-spolu-v-recenzii.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som bola celkom spokojná masky od Gliss Kur mám rada, no neskúšala som všetky čo majú v ponuke...

      Odstrániť