štvrtok 28. januára 2016

Pupa Lasting Colour nail polish nr.313!

Ahojte ,
minulý týždeň som vám ukázala môj prvý lak od Pupy. Keďže boli na tieto laky 50% zľavy, tak som si kúpila ešte ďalšie dva. Dnes vám ukážem lak, ktorý je o čosi krajší a mne osobne sa páči viac, ružová je jednoducho moja farba.



Tento lak Lasting Colour je bez gélového efektu, ale poviem vám, že kľudne mohli napísať na fľaštičku nápis "gel" lebo lak sa pekne leskne a nevidím žiaden rozdiel medzi týmto a tým z nedávneho článku, dokonca aj výdrž je rovnaká čiže 5 dní bez použitia top coatu.


Krásna jasná ružová (nr. 313) s chladným podtónom je vhodná skôr na jar, či leto, ale ak sa neriadite diktátom, aké farby nosiť v danom ročnom období, tak kľudne ho môžte nosiť aj teraz, tak ako ja. 
V zálohe mám ešte jeden s matným efektom, ale ten vám ukážem niekedy nabudúce :)

Tiež nosíte v zime takéto letné farby?

13 komentárov:

  1. Oooo ten je krásny a to ani nie som fanúšik ružovej :3. A výdrž....moja kamarátka má nejaký lak od pupy (taký vínovočervený) a vraj jej tiež krásne drží :), takže si pôjdem asi aj ja nejaký vybrať :3 :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. výdrž je fajn 5 dní v peknom stave bez použitia vrchného nadlaku:)

      Odstrániť
  2. Ten je veľmi pekný :-) Ja som v poslednom čase prišla na to, že mojej dekoratívke akosi chýba ružová, tak som si dokúpila pár kúskov a tento lak ma rozhodne zaujal :-)A ako je na tom s krytím? Koľko vrstiev si nanášala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som aj zabudla napísať :) dávala som dve vrstvy, jedna na celé prekrytie nestačí a v dvoch je farba pekne sýta :)

      Odstrániť