štvrtok 5. mája 2016

Očné tiene Frais Monde Thermal Mineralize Baked Trio Eyeshadow!

Ahojte,
už je to nejaký čas, čo som obmedzila používanie očných tieňov v rôznych farebných kombináciách. Mám na mysli skôr používanie veľkých paliet s niekoľkými tieňami po kope napr. od Urban Decay Naked, či The Balm.... Svoj makeup robievam ráno, kedy mávam na seba doslova len pár minút  a preto je pochopiteľné, že na vymýšľanie akú farebnú kombináciu zvolím z toho množstva očných tieňov, ktoré sú v paletkách, nie je jednoducho čas. A preto najčastejšie volím makeup bez očných tieňov, poprípade s jedným na celé viečko, no a najnovšie siaham po praktickom triu zapečených očných tieňov, s ktorými si vytvorím jednoduché, rýchle denné líčenie.



Očné tiene Frais Monde Thermal Mineralize Baked Trio Eyeshadow nr.2 je trio zapečených minerálnych očných tieňov v jemných, neutrálnych tónoch Tieto tiene rovnako ako aj iné produkty značky Frais Monde obsahuje termálnu vodu s obsahom síri a minerálnych solí, sú hypoalergénne a vhodné aj pre citlivé oči. Tiene sú slušne pigmentované, majú sýte farby, ktoré sa dajú ešte zintenzívniť aplikáciou na mokro.






Dajú sa rôzne kombinovať a moja najčastejšia kombinácia je naniesť svetlý perlový tieň pod obočie a do vnútorného kútika oka, bronzový na pohyblivé viečko a pozdĺž spodných rias, no a zlatý nanesiem do stredu ako taký drobný akcent. Tiene sa ľahko nanášajú a rozmazávajú, ja väčšinou používam štetce a s nimi to ide perfektne. Moje viečka sú dosť mastné a preto musím pod každé tiene použiť bázu. Momentálne používam bázu od Catrice, s ktorou som veľmi spokojná a aj tieto minerálne tiene na nej držia prakticky celý deň. K večeru už, ale vidieť že sa tiene zlievajú do jemných liniek. Ako vidíte aj na fotkách, tak tiene obsahujú menšie trblietky, ktoré ale pri nanášaní vôbec neopadávajú, čoho som sa bála, lebo nemám rada, keď mám trblietky po celej tvári.
Keďže sú očné tiene v neutrálnych tónoch, tak veľkou výhodou je aj to, že sa môžu použiť aj ako rozjasňovač, či bronzer. V úlohe rozjasňovača sa dá použiť najsvetleší odtieň, ale pekne to vyzerá aj keď sa zmiešajú všetky tri odtiene spolu. Na líčka sa môže použiť tmavší, bronzový odtieň a docielite tak efektu "sun kissed glow", skúšala som všetky kombinácie a každá vyzerá veľmi pekne.




Tiene sa nachádzajú v praktickom priesvitnom obale z platu a keďže pre mňa plnia viacero funkcií naraz, tak ich určite budem brávať v lete na cesty a ušetrím si miesto v kozmetickej taštičke. 
Cena tieňov je niečo cez 13 eur a v ponuke e shopu parfemy-elnino.sk nájdete až 12 krásnych kombinácií. 

Skúšali ste už tieto minerálne očné tiene?

4 komentáre:

  1. Ja som raz tieto vyhrala v súťaži a som snimi veľmi spokojná páčia sa mi a naozaj skvelo držia a ukážu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem videla som na tvojom blogu, tiež máš krásnu farebnú kombináciu :)

      Odstrániť
  2. Nezkoušela jsem je, ale odstíny jsou moc pěkné. Od Frais monde mám momentálně parfemované oleje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to zaujímavá kozmetika, ja som v minulom roku skúšala šampón a tiež bol super...

      Odstrániť