streda 18. mája 2016

Sally Hansen Miracle Gel 170 Pink Cadillaquer!

Ahojte,
nechtové články na mojom blogu sú väčšinou o gellakoch a viem, že nie každý tomuto trendu podľahol a preto dnes to bude o obyčajnom laku, ku ktorému nie je potrebná žiadna Led či UV lampa. Sally Hansen Miracle Gel laky na nechty vám nebudem predstavovať, pozná ich snáď každá nechtová maniačka, ale určite aj tie z vás, čo sa o laky na nechty moc nezaujímate lebo reklama na ne sa na nás valí hádam z každého rohu. Mňa tieto laky na nechty s gélovým efektom zaujali hneď, keď vyšli na trh, ale ich kúpu som stále odkladala. Minulé leto sa na mňa usmialo šťastie a v jednej súťaži som vyhrala tri pekné farby Miracle Gel lakov. A dnes vám ukážem jeden môj obľúbený, ako inak ružový :)
K farebným lakom ako iste viete je potrebný ešte druhý krok- top coat, ktorý dodá nechtom ten pekný gélový lesk, no a samozrejme výdrž. Všimla som si, že top coat prešiel drobnými zmenami a momentálne sa predáva inovovaný s dvakrát väčším leskom ako predtým. Ja mám ešte tú staršiu verziu vrchného laku, ktorá mi bohate postačuje. 



170 Pink Cadillaquer- je svetlá, krémovo ružová farbička ideálna na jar a leto. Tento sýty odtieň je veľmi dobre pigmentovaný, takže mi stačilo naložiť len dve tenké vrstvy. Lak dobre kryje o čom svedčí aj to, že pod ním mám svetlo modrý gellak. Taktiež sa mi s ním lakovalo jedna radosť, štetčeky u Sally Hansen lakov sú jednoducho skvelé, kiežby mali také všetky laky alebo gellaky. Vzhľadom na to, že pod lakom mám gellak, tak výdrž neviem posúdiť, no po týždni som si ho takmer bezchybný odlakovala. 




Miracle Gel laky na nechty sú skvelou alternatívou pokiaľ nechcete ísť do gellaku, takže ak ste ich ešte neskúšali určite odporúčam, nemusí to byť práve Sally Hansen, keďže laky s gelovým efektom má aj Essence, Gabriella Salvete, Miss Sporty a najnovšie aj Rimmel.

Máte radi Miracle Gel laky na nechty? Aká je vaša obľúbená farba?

4 komentáre: