pondelok 9. mája 2016

Spotrebované produkty/ mini recezie nr.4!

Ahojte,
mesiac apríl je už na nami a ako to už býva, nový mesiac na blogu zvyknem začať spotrebovanými produktami, no  nejako mi to nevyšlo s časom, tak s článkom meškám pár dní. Tak bez dlhého úvodu poďme na to :)


- micelárna voda Garnier- je moja obľúbená vec na odličovanie očného makeupu. S jej účinkami som veľmi spokojná, bez problémov si poradí s riasenkou, či gélovou linkou. Momentálne ju zamením za ružovú Biodermu, ale určite sa k nej opäť vrátim, i keď v poslednom čase ma láka vyskúšať nejakú micelárnu vodu s prírodným zložením, tak uvidím či nejakú zoženiem ak máte nejaký tip na prírodnú micelárnu vodu dajte vedieť, určite rada vyskúšam. 

- ružová voda- neznámej značky, ktorú som kupovala v jednom bio obchodíku. Táto voda s výťažkami z ruží je určená na vnútorné použitie, ale aj na pleť. Ja som túto vodu používala ako pleťové tonikum. Preliala som si ju do menšej fľašky s atomizérom a vždy ráno som si ju strekla na tvár. Ružová voda má výborne hydratačné účinky a preto sa stala už dávnejšie súčasťou mojej pleťovej starostlivosti. Pred tým som používala len čisto kozmetické ružové vody napr. z DMky, ale táto určená aj na vnútorné používanie obsahuje len čistú destilovanú vodu a extrakt z ruže a moja pleť už nič viac nepotrebuje. Jej cena bola asi 2 eurá za 180 ml, čo je úplne skvelé keďže napr. z Purity Vision voda stojí okolo 8 eur. Momentálne nemám náhradu za túto vodu, keďže v tom obchode kde som ju kupovala ju už nemali, ale pozerala som na internete, tak najbližšie si ju budem musieť objednať. 

- pleťové sérum s kaviárom od Diet Esthetic- bolo skvelé, malo krémovú konzistenciu a tak som ho používala ako denný krém pod makeup. Viac o tomto sére si môžte prečítať v recenzií TU.

- ďalší pleťový krém Desert Essence, ktorý mám z iherb.com, mal až 120ml a na jeho spotrebu som mala 6 mesiacov. Samozrejme sa krém na pleť nedá minúť, tak po tých pár mesiacoch som ho používala už na ruky alebo telo. Krém na tvár bol fajn, ale druhý raz by som si ho asi nekúpila. Teraz používam pleťový krém od Nuxe, s ktorým som spokojná o veľa viac.

- krém na ruky Bioderma- bol jeden z najlepších krémov na ruky, aký som mala. Používala som ho hlavne v zime, keď moje ruky boli suchšie ako inokedy. Po nanesení boli ruky vláčne, hydratované po dlhú dobu. Krém mal príjemnú vôňu a určite si ho kúpim znova a všetkým ho odporúčam, čo máte suchú pokožku rúk. 

- gél na intímnu hygienu Lactacyd- si kupujem nonstop, ale podobne ako pri micelárnej vode rozmýšľam o niečom s lepším zložením, ale neviem, či nejaký taký geĺ existuje, ak viete dajte v komentároch vedieť.


- riasenka Vamp od Pupy- bola skvelá, moje riasy pekne zahustila a vytočila. Trošku som mala problém s otláčaním, čo mi robí skoro každá riasenka, až na nedávno recenzovanú riasenku Lumene (recenzia TU), ktorá sa mi neotláča vôbec, ale k Pupe sa určite niekedy vrátim, lebo túto značku mám veľmi rada.

- vysúvacie ceruzky od Mary Kay- v hnedej a šedej farbe, som v minulosti používala veľmi často a boli to skvelé ceruzky. No nedávno, keď som ich chcela použiť som zistila, že pravdepodobne vyschli a už sa s nimi nedá nič robiť, tak putujú do koša. Viac ich už nekúpim, ak mám potrebu na očnú linku, tak radšej použijem gélovú, s ktorou sa mi pracuje lepšie.

Máte skúsenosti so spomínanými produktami?

4 komentáre:

  1. ja som používala predtým nivea intimo a vobec to nijako nepomáhalo od kedy používam lactacyd tak nemám žiadne problemy ja určite ostavam pri ňom:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lactacyd je super, ja som tiež používala rôzne iné a vždy som sa k nemu vrátila :)

      Odstrániť
  2. Biodermu krém mám v zálusku a chci ho určitě zkusit! Stejně tak i balzám na rty z této řady a i tělové mléko :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. balzám na pery som mala, ale pre mňa nič moc, ale na telový balzám som počula dobré ohlasy :)

      Odstrániť