utorok 6. septembra 2016

Bioderma Sensibio AR BB krém- recenzia!

BB krém z rady Sensibio od Biodermy je na trhu už nejaký ten rok. Ja som svoj vyhrala minulý rok v jednej giveaway, no pre jeho používanie som sa rozhodla až v lete. Pred jeho používaním som mala trocha strach, lebo produkty z rady Sensibio (pre citlivú a začervenanú pleť) mojej pleti moc nesadli. Krémy s mojou pleťou dobre nespolupracovali, hrudkovali sa a po chvíli mi z pleti doslova zliezli. Tento istý problém som očakávala aj od Sensibio AR BB krému a pred úplne prvým použitím som s napätím čakala ako sadne mojej pleti. Našťastie moja negatívna skúsenosť s krémom Sensibio sa nenaplnila a BB krém sa na mojej pleti zachovala celkom slušne a veľmi rada ho používam.

Rovnako aj tento BB krém je určený pre citlivú pokožku so sklonom k začervenaniu a obzvlášť vhodný pre pleť, ktorá trpí rosaceou. Pleť ma upokojiť a zároveň pôsobiť hydratujúco. Dôvod prečo som s používaním BB krému čakala až na leto bol jeho tmavší odtieň. Vedela som z recenzií, že i keď sa píše, že ide o svetlý odtieň skutočnosť je trocha iná. V zime moja pleť je bledá, takže odtieňovo by mi nevyhovoval. Teraz v lete, keď som nachytala trochu bronzu mi odtieň BB krému pasuje takmer dokonale. Obsahuje aj ochranný faktor SPF 30, ktorý sa hlavne  v lete, ale aj v iné ročné obdobia určite hodí.

BB krém sa po pleti dobre rozotiera (prstami aj štetcom) a pleti sa pekne prispôsobí. Krycia schopnosť je taký priemer, ak máte výrazné akné, tak BB krém by určite nestačil a chcelo by to niečo silnejšie. Našťastie teraz s pleťou nemám problémy, ale také drobné nedokonalosti, či jazvičky hravo prekryje.


Pri BB kréme ma pozitívne prekvapila aj jeho výdrž, myslela som, že po pár hodinách už na tvári nebude, ale práve naopak vydrží mi takmer celý pracovný deň. Trochu robí problém na mojej T zóne, ktorá sa mi mastí oveľa viac ako iné partie tváre, tak na nej sa asi po 2 hodinách začínam lesknúť, takže je potreba použiť zmatňujúci púder. BB krém je ľahkej konzistencie, príjemne vonia, neupcháva póry je hypoalergénny a neobsahuje parabény. 

Máte skúsenosti s týmto BB krémom?

8 komentárov:

  1. BB krém znie super, keďže moja pleť je prirodzene trošku začervenaná, no odtieňovo by mi tiež sadol asi len v letnom období.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak trpíš začervenaním, tak ti možno sadnú aj krémy z rady Sensibio :)

      Odstrániť
  2. Bioderma nikdy nezklame, sice je dražší, ale o to kvalitnější :-)

    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa práveže už párkrát sklamala, tento BB krém je výnimka...

      Odstrániť
  3. Ja mám s Biodermou tie najhoršie skúsenosti. Doposiaľ mi len jeden jediný produkt od nich vyhovoval. Všetko ostatné bola čistá katastrofa bez ohľadu na líniu, buď som z toho bola hneď mastná alebo sa to drolilo alebo mi to pleť presušilo jedna radosť. A tie ich micelárky? Katastrofa, nič to neodlíči, stojí to fúru peňazí a ešte to aj lepí na pleti. Podobne hrozný je aj tento BB krém - mne osobne pripadá nepoužiteľný, odtieň mi nevyhovoval ani v lete, je neskutočne oranžový, krytie je na môj vkus strašne slabé. Omnoho lepšie skúsenosti mám s BB od Miss Sporty alebo krycími krémami od Essence - stoja štvrtinu a sú neporovnateľne lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež nemám s Biodermou bohvieaké skúsenosti, pár krémov mi nesadlo a o ich micelárke si myslím, len to že je poriadne predražená lebo tú istú robotu mi urobí aj micelárka od Balei alebo Garnier, ktoré sú omnoho lacnejšie. Nedávno som si kúpila ich nový krém Hydrabio Perfecteur, použila som ho zatiaľ len párkrát ale pocity z neho mám také zmiešané, asi som čakala niečo viac podľa recenzií... :/ Tento BB krém je výnimka a v lete som si ho veľmi obľúbila, no v zime bude pre mňa nepoužiteľný pre ten zlý odtieň...

      Odstrániť