streda 5. októbra 2016

Odličovací olej Alverde s bobuľami goji a Q10- recenzia!

Ahojte,
dnes si dáme krátky článok na jeden môj obľúbený produkt na odličovanie. Vonku sa nám ochladilo, jeseň je v plnom prúde a ja zvyknem z teplého počasia na chladné meniť niektoré produkty v pleťovej starostlivosti. S chladnejším počasím začínam viac používať rôzne pleťové oleje, či hutnejšie krémy no a na odličovanie som si zvykla používať už druhý rok odličovací olej.

Pred nejakým časom môjmu oku v DMke neunikol odličovací olej od Alverde. Olej je s koenzýmom  Q10 a s výťažkami z bobúľ goji. Obsahuje aj iné skvelé zložky ako napr. granátové jablko, marhuľové jadrá, mandle a krásne vonia po limetkách. Tá vôňa je celkom prenikavá, ale veľmi príjemná. Odličovací olej je vhodný používať od 30 roku života, preto tam je aj obsah Q10, ale myslím si že aj mladšie ročníky môžu po ňom siahať lebo s ním len odstránite makeup a tvár následne zmyjete vodou, takže kontakt s pleťou je krátky.

Olej sa dá použiť na odstránenie komplet celého makeupu vrátane očného. Ja ho skôr používam na odlíčenie tváre a na oči použijem radšej micelárnu vodu. Olej môžte naniesť na vatový tampón a prejsť s ním po tvári, či po očiach. Ja si ho zvyknem naliať do rúk a potom jemnou masážou tváre prstami odstránim všetok makeup z tváre. Pleť krásne odlíči a keď používate na odličovanie len prsty, tak krásne vidieť ako sa makeup a všetko na ňom rozpúšťa. Následne, keď si myslím žeby mohla byť tvár už odlíčená, tak tvár umyjem vodou. Pleť je po odlíčení jemná, hebká, hydratovaná a to najdôležitejšie, že je čistá. Ja však vždy po odlíčení používam ešte čistiaci gél alebo krém spolu so sonickou kefkou, aby som mala sto percentnú istotu, že na pleti nič nie je.
Niektoré odličovače alebo čistiace produkty zvyknú pleť vysušovať v tomto prípade to, ale nehrozí keďže ide o olej. Je vhodný pre všetky typy pleti aj pre mastnú, keďže na pleti nezanecháva žiaden mastný pocit.

Olej je riedkej konzistencie a pred použitím ho treba poriadne pretrepať, aby sa v ňom spojili všetky zložky. Odličovací olej má 100 ml a kúpite ho v každej DMke, určite odporúčam vyskúšať ak radi skúšate nové veci. 

Máte skúsenosti s týmto čistiacim olejom?

10 komentárov:

  1. Zkusenost nemam. Ale olejove odlicovace mam v oblibe. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti nemám žádné ani s Alverde kosmetikou, ale hodně mě láká :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já oleje miluji, ať už na odličování, nebo i na pleť a tělo. Tento jsem ještě neviděla, mrknu na něj v DM, vypadá skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi se po něm v DMku podívám. Docela mě zaujal, já momentálně používám odličovací olej od Saloosu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Petka, mozem sa opytat, ako odlicuje oci? Nestipe? Pripadne odlicuju sa nim oci lahko v pripade vodeodolnej spiraly?
    Ja som si nedavno zadovazila Alverde odlicovac ocneho make-upu z vytazkom z bio nechtika lekarskeho. A hoci nestipe, neodlici uplne vsetok make-up. A ak ano,musim pouzit velmi vela toho kremu.
    Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ho na oci skusala len asi dvakrat a celkom dobre ich odlicil. Vodeodolnu spiralu nepouzivam, tak to ti neviem povedat ci by odlicil. Tiene, gélové linky a obycajnu maskaru, odlici celkom dobre, tak mozno by to slo aj na vodeodolnu, treba vyskusat :)

      Odstrániť