streda 23. novembra 2016

Pleťové sérum z dračej krvi- Dragons Blood od Diet Esthetic- recenzia!

Pleťové séra patria k mojim snáď najobľúbenejším kozmetickým produktom. S ich používaním som začala niekedy okolo 25ky a odvtedy sú mojou súčasťou v pleťovej starostlivosti. Málokedy sa mi stane, že večer zabudnem naniesť na pleť sérum, skôr sa mi to stáva s nočným krémov, ale sérum si dávam vždy a o to menej ma potom mrzí, že na krém zabudnem. Veď predsa len sérum býva viac koncentrované a býva to prvá vrstva, ktorú nakladáme na pleť a nezmývame ( v mojom prípade).
V dnešnom článku vám predstavím sérum, ktoré momentálne používam a je ním Dragons Blood od Diet Esthetic v preklade je to sérum z dračej krvi. Možno ste sa teraz zľakli, ale nemáte sa čoho. Hlavnou zložkou séra je síce dračia krv, ale tá je rastlinného pôvodu a získava sa z kôry stromu, ktorý rastie v peruánskych pralesoch.

Sérum má úžasné antioxidačné vlastnosti a taktiež výborné anti age účinky. Dračia krv má v sebe látky, ktoré poskytujú pleti vyhladenie, tzv. lifting tváre. Ten pocítite pár minút po nanesení na pleť, tá sa krásne vypne. Okrem iného obsahuje aj vitamín E, ktorý je v pleťovej kozmetike známy ako vitamín krásy a mladosti. Vitamín B taktiež chráni pleť pred predčasním starnutím. Vitamín A- retinol, ktorý je tiež skvelý v boji proti starnutiu, pleť je prejasnená a pomáha zbaviť sa pigmentových škvŕn. Šípkový olej je tiež známy a obľúbený v boji proti starnutiu, obsahuje vitamín C, ktorý má zasa skvelé regeneračné schopnosti.

Sérum, nie je určené len na boj s časom, ale vďaka aloe vera pôsobí priaznivo aj na akné alebo ekzémy.

Sérum má sýto červenú farbu, doslova ako krv a má príjemnú vôňu, ktorá sa však po nanesení na pleť vytratí. Po nanesení na pleť sa sérum hneď do pleti nevstrebe, ale zanecháva na nej taký lepivý pocit. Po asi 20 minútach sa do pleti ako tak vstrebe, síce nie úplne, ale potom môžte na pleť naniesť váš obľúbený nočný krém. Ako som spomínala už vyššie, tak pleť pociťuje bezprostredne po nanesení jemné pnutie. Má gélovú konzistenciu a vďaka skvelým zložkám pleť dokonale hydratuje. Niekedy sa mi stáva, že nepociťujem potrebu naložiť si na pleť krém a sérum mi úplne postačuje. Čo sa týka vplyvu na akné, tak to sa po používaní séra hojí rýchlejšie, ale stále s ním posledné dva mesiace mám problém.

Obsah séra je neštandardný lebo má až 100ml a to preto, že je určené aj na telo. Odporúča sa hlavne na strie alebo na celulitídu, ale skôr ako prevencia. Či funguje, vám nepoviem lebo tento problém sa ma našťastie nejak silno netýka alebo lepšie povedané, moju celulitídu nejak extra neriešim :)

Balenie je praktické a  hygienické- dávkuje sa pomocou pumpičky a pri stlačení ide dno hore, takže máte istotu, že sérum spotrebujete úplne celé. Jeho cena je vzhľadom k množstvu veľmi prijateľná v parfumérií parfemy-elnino.sk ho kúpite za takmer 15 eur. 

Máte skúsenosti s týmto pleťovým produktom?

4 komentáre:

  1. O tomto sére som už dávnejšie uvažovala, ani si nepamätám, či ma na ňom niečo odradilo alebo som naň len zabudla. Asi sa nakoniec po ňom aj tak poobzerám, nejaké to sérum by sa mi zišlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já séra na pleť vůbec nepoužívám. Zatím si vystačím jen s pleťovým krémem, ale už jsem nad nějakým sérem uvažovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak ešte nemáš na to vek, tak kľudne postačí pleťový krém, i keď toto sérum je podľa mňa vhodné pre všetky vekové kategórie :)

      Odstrániť