streda 2. novembra 2016

Red Cherry lashes- model Harley!

Oči sú väčšinou tá časť našej tváre, ktorá vie najviac upútať pohľady iných. Zvodné a dlhé riasy by chcela mať asi každá z nás. Našťastie v dnešnej dobe si zvodný pohľad s krásnymi riasami môže dovoliť každá žena aj tá, ktorej príroda nenadelila dlhé a husté riasy. Na výber máme veľa možností, či sú to 3D riasy, ktoré vám vydržia niekoľko týždňov, avšak môžu poškodiť vaše prirodzené riasy alebo najlepšia a asi najpopulárnejšia alternatíva je použiť nalepovacie riasy. Na nalepovacích riasach je najlepšie to, že ich použijete kedy chcete a môžte si vybrať model rias podľa danej príležitosti.


Najlepšie riasy sú také, ktoré vyzerajú samozrejme prirodzene a nepôsobia umelo, takými riasami sú práve Red Cherry lashes, ktoré sú vyrobené zo 100%- ných ľudských vlasov. Tieto riasy sú dostupné v rôznych variantách- krátke, dlhé, vyzývavé, či nenápadné, takže vyberie si naozaj každý.



Mne sa umelé riasy od Red Cherry dostali do povedomia cez americké youtuberky, medzi ktorými sú tieto riasy veľmi obľúbené a preto som neváhala a rada som ich vyskúšala, i keď nalepovacie riasy moc nenosím.
Eshop ponúka naozaj veľa druhov rias, no ja som sa rozhodla pre veľmi prirodzený model, ktorý by som mohla využiť aj na denné nosenie, lebo moje riasy sú samé o sebe celkom husté a dlhé. Model č213 Harley je presne taký. Riasy sa nachádzajú na priesvitnom pásiku a ich dĺžka je 10-12 cm. Očiam tak poskytujú stredný až plný objem rias. Vďaka svojej prirodzenosti tento model rias sa stal najpredávanejším na Beauty výstave v Prahe a vo Viedni. Tento model rias bude určite ideálny pre nevesty. 





Na očiach riasy pôsobia akoby to boli moje vlastné, čiže pekne splynú s mojimi riasami. Ja som riasy použila párkrát a riasenku som už nemusela použiť, dala som si len jednu vrstvu na dolné riasy. Samozrejme je to na každej z vás, ak treba použiť riasenku, tak kľudne môžte. Aby ste sa s nalepovacími riasami cítili pohodlne, tak dôležité je ich správne nalepiť. Na to, že riasy moc nenosím, tak nalepovanie mi ide celkom dobre, treba si nájsť ten správny trik a pôjde to ľahko. Tieto riasy nie sú jednorázové, ale dajú sa použiť viackrát po sebe. 
Riasy Red Cherry kúpite v eshope www.sexyeyes.sk , kde sú všetky modely po 5 eur. 



Poznáte riasy Red Cherry?

10 komentárov:

  1. Moc velká fanynka umělých řas nejsem, ale tyhle vypadají krásně, a hlavně strašně moc přirozeně :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiež nebola, ale tieto riasy príjemne prekvapili, sú vážne skvelé!

      Odstrániť
  2. Poznam,ale este som ich neskusala. verna som znacke Ardell a ich Baby kolekcii, tie su este kratsie a este prirodzenejsie ako tieto :-) ja pre super natural efekt riasy este aj v 2/3 striham a lepim zasadne len od stredu po vonkajsi kutik. Aj na svadbe som to tak mala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip určite to vyskúšam s tým strihaním a možno niekedy aj riasy Ardell :)

      Odstrániť
    2. mne to poradil vizážista Boris Bordács. Je problém nalepiť vnútorný kútik rias, najťažšie drží, odliepa sa a ešte aj prezradí, že sú to umeláče ... :) Ardell skús, sú fakt super, ja pravidelne objednávam z eshopu d-nails.sk

      Odstrániť
  3. Ja už tiež čakám, kedy mi rídu tieto riasy. SOm veľmi zvedavá, ako sa mi bude dariť ich aplikovať, keďže som ešte umelé riasy nikde neskúšala. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nedávno som dostale niekoľko druhov rias tejto značky a veľmi som sa na ne tešila. Umelé riasy nosím naozaj veľmi sporadicky, ale nikdy som nemala problém s aplikáciou. Avšak potom sa čosi stalo a žiadne mi nechcú pekne držať. U mňa je problém asi aj to, že moje vlastné riasy sú dosť dlhé, a tak tie umelé trocha vytláčajú. Najväčší problém je vnútorný kútik, neznášam, keď sa tam ten milimetrík odlepí, je to veľmi vidieť a oko pôsobí hranato, čo naozaj veľmi vidieť. Preto si riasy strihám a naliepam po častiach alebo ich použijem len do vonkajšieho kútika.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne vnútorný kútik robil tiež problém, možno to aj trochu vidieť na fotke, ale stačí riasu prestrihnúť, tak ako píšeš a je to ok :)

      Odstrániť