streda 1. marca 2017

Tvoj krém- levanduľa!

Vitajte pri dnešnej recenzií. Tá bude venovaná jednému príjemnému pleťovému krému. Opäť som mala možnosť vyskúšať produkt slovenskej značky tentokrát prírodná kozmetika výstižného pomenovania - "Tvoja Kozmetika". Náš trh so slovenskou prírodnou kozmetikou sa poriadne rozrastá a ja sa tomu veľmi teším, vyskúšala som toho celkom dosť, no zďaleka nie všetko a zatiaľ som bola so všetkým čo mi prešlo rukami veľmi spokojná, čomu som naozaj rada a môžme byť naozaj pyšní, že nám náš malý trh zaplavujú takéto skvelé bio značky.
Rovnako ako nedávno recenzovanú čistiacu penu od Soaphorie, tak aj kozmetiku Tvoja kozmetika nájdete v internetovom obchode babičkina záhrada.

Hydratačný krém na tvár- levanduľa je určený pre suchšiu prípadne zrelšiu pleť, nakoľko je krém trochu mastnejšej konzistencie, vďaka obsahu prírodných olejov. Pokožku premastí do hĺbky a vyživí. Bohaté zloženie zahŕňa avokádový olej, kakaové maslo, marhuľový olej, či výťažok z grepových jadierok...


Je ideálny na zimné obdobie, kedy pleť môže byť presušená. Ak myslíte na prevenciu proti vráskam, tak tento krém bude určite ideálny. Okrem iného obsahuje aj výťažok z aloe vera, ktoré cez noc pleť zregeneruje a tiež nesmie chýbať vitamín E, ktorý je známy aj ako vitamín krásy a mladosti.
Hydratačný krém sa odporúča skladovať v chladničke jednak aj pre dlhodobejšiu trvácnosť, ale aj pre svieži pocit na pleti, ktorý je naozaj veľmi príjemný. Ako som vyššie spomenula, tak krém po nanesení na pleť má mastnejšiu konzistenciu a do pleti sa vstrebe po niekoľkých minútach, avšak nie úplne a na pleti ostáva vrstva krému, preto radím aplikovať ho v tenšej vrstve.

Krém je ideálny pre suchú pleť, ale podľa mňa aj normálna, či zmiešaná pleť bude týmto krémom nadšená. Ideálne používanie je na noc, ale ak máte veľmi suchú pleť, tak môžte krém použiť aj na deň, kľudne aj pod makeup.
Vďaka bohatému prírodnému zloženiu a mastnejšej konzistencií si krém nakladám aj pod oči, len trochu v hrubšej vrstve a perfektne mi tak nahradí očný krém.

Hydratačný krém vonia krásne levandulovo, vôňa nie je silná, ale naopak veľmi jemná a príjemná. Krém má 50ml a nachádza sa v jednoduchom kelímku, jeho cena je niečo cez 9 eur a v eshope babičkina záhrada nájdete mnoho výrobkov "Tvoja Kozmetika" , tak určite pokukajte.



Máte skúsenosti so spomínanou kozmetickou značkou?

4 komentáre:

  1. Tuto značku jsem ještě nevyzkoušela, ale krém vypadá dobře. I celkově jejich značka se mi líbí, nabízí velmi dobré produkty. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůbec nemám, ale ten krém je skvělej už jenom od pohledu :D I když zrovna tento by se k mé pleti moc nehodil, věřím, že mají i spoustu jiných dobrých produktů :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to určite myslím, že každý si v ich sortimente vyberie to čo mu vyhovuje :)

      Odstrániť