nedeľa 6. januára 2019

Tónujúce skrášľujúce perly Dermacol!

Vitajte pri dnešnom článku! Z dekoratívnej kozmetiky je toho na blogu pomenej a to len preto, že s makeupom už moc neexperimentujem ako kedysi. Posledné dva roky používam stále tie isté produkty, ale aby to nebola úplná nuda, tak z času na čas sa niečo nové pritrafí, čo ma zaujme i keď viem, že to nebudem používať pravidelne, ale len občas. No a taký bol prípad aj tonujúceho perličkového púdru od Dermacolu, ktorý som si vybrala na testovanie z parfemy elnino

Podobný typ produktu som používala pred veľa rokmi z Oriflame a pamätám si, že som po ňom veľmi rada siahala, tak ma chytila asi nostalgia a slovko v názve- "skrášľujúce", ale aj to, že by to mohla byť aj lacnejšie verzia asi najslávnejšieho perličkového púdru od Guerlain- Meteorites. 
Dermacol ponúka 3 druhy týchto perličkových púdrov- bronzujúci, rozjasňujúci a tónujúci, ktorý mám ja.
Úlohou tohto púdru je zjednotenie pleťového tónu, rozjasnenie a mal by dodať pleti zdravý, žiarivý efekt. Mix perličiek v balení tvoria odtiene zelenej, žltej, ružovej a bielej. Každá z farieb má svoju úlohu- ružová pleť osviežuje, biela a žltá pleť rozjasní a zelená pomáha prekryť začervenania. Spolu tak tvoria veľmi pekný celok, ktorý pleti dodá zdravý, žiarivý vzhľad.


Perličky obsahujú aj jemné trblietky, ktoré majú za úlohu pleť rozžiariť. Tých trblietok sa však nemusíte obávať sú veľmi jemne spracované a na pleti to vyzerá krásne prirodzene a práve vo väčšom množstve sa môžu perličky použiť aj ako rozjasňovač napr. nad lícne kosti. 
Púdrové perličky sú ľahké a skvelo tak zafixujú váš mejkap a nevytvoria neželaný efekt masky. Povedala by som, že sú trochu zmatňujúce, takže ani mastná pleť sa nemusí báť po nich siahnuť. Na pleti púder vydrží pomerne celý deň, páči sa mi na ňom aj to, že nezalieza do vrások a nezvýrazňuje suché miesta a neupcháva póry.
Perličky sa nachádzajú v peknom kartónovom obale a bola k nim pribalená aj biela labutienka, ktorá je pre mňa zbytočná pretože ja používam na nanesenie štetec. Štetcom jemne prejdem po perličkách a púder z nich nanesiem jemne na celú tvár.
Z týchto krásnych perličiek sa stal môj obľúbený pomocník, keď potrebujem mojej pleti dodať iskru a aby môj mejkap pôsobil o niečo krajšie ako obyčajne. 
Jedine, čo musím vytknúť je dosť silná parfumácia, ktorú pri nanášaní poriadne cítiť, vôňa sa však neskôr rozplynie.

Myslím, že 25g balenie mi vydrží celú večnosť a za cenu teraz v akcií niečo málo cez 8 eur sa určite oplatí vyskúšať a keď sa radi hráte s mejkapom a chcete mať niečo pekné extra navyše, tak budete s perličkovým púdrom určite spokojné rovnako ako ja.

Skúšali ste perličkové púdre?Čo na ne hovoríte?

2 komentáre:

  1. Moje mamka používala ty perličky od Oriflamu. Ještě si pamatuju, že jsem obdivovala, jak jsou krásné, ale sama jsem je nezkoušela. I tyhle vypadají moc hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť