piatok 20. marca 2020

Sada štetcov- Sculpting set od Real Techniques!

Ahojte,
už dávno som chcela vyskúšať nejaké štetce od Real Techniques a vďaka spolupráci s parfemy-elnino.sk sa mi to podarilo. Z celkom bohatého výberu tejto značky som si vybrala Sculpting sadu.


Je to sada troch štetcov, zahŕňa štetec na kontúrovanie, štetec na púder a štetec na odstránenie prebytočného makeupu alebo na nanášanie púdroveho rozjasňovača. V sade je aj malá nádobka, v ktorej si štetce môžte postaviť. Tak si poďme jednotlivé štetce podrobnejšie opísať.


Sculpting brush 401- je štetec stvorený na kontúrovanie. Štetinky ako u všetkých Real Techniques štetcov sú syntetické a na dotyk veľmi jemné. Tento štetec má tie štetiny skosené, takže ak si radi kontúrujete tvár- zvýrazňujete si napr. lícne kosti, tak s týmto štetcom sa vám to určte podarí. Štetec nie je až taký veľký takže sa s ním dá pracovať naozaj precízne. Keďže štetiny sú syntetické, tak je ideálny prevažne na nanášanie krémových, či tekutých produktov. Ak máte krémový bronzer napr. vo vysúvacej tyčinke, tak si ľahko spravíte pár čiar po tvári- tam kde chcete, aby vynikli vaše partie tváre a štetcom ich jednoducho rozmažete do želaného odtieňa. Štetec i keď je stvorený prevažne na kontúrovanie tváre dá sa použiť aj na nanesenie tekutého mejkapu. Ja ho skôr využívam na tento účel a ide mi to s nim skvele. Nie je nikde napísané, žeby sa mal používať výhradne na krémové, či tekuté produkty, takže kľudne ak vám to bude vyhovovať, tak púdrový bronzer sa dá tiež pekne naniesť s týmto štetcom. Kreativite sa medze naozaj nekladú a v mejkape sa netreba držať pravidiel.


Fan brush 404- podľa tvaru je to teda tzv. vejárový štetec a je určený na nanášanie púdrových produktov. Najviac sa odporúča použiť ho na nanesenie rozjasňovača. Ja ho tiež tak používam, pokiaľ nemáte radi výrazné rozjasnenie tváre, tak s týmto štetcom to určite nepreženiete. Povedala by som, že na prvýkrát naberá dostatočné množstvo produktu, takže konečný výsledok býva veľmi prirodzený. Šikovne si s ním prejdete nad lícnymi kosťami, po nose, či nad obočím jednoducho všade tam, kde sa chcete lesknúť. Ak ste zbehlá v líčení a sledujete všetky trendy, tak isto vám neunikla technika "baking"- znamená to, že si nanesiete pod oči väčšie množstvo transparentného púdru predtým, ako sa začínate líčiť no a keď skončíte, tak s týmto Fan štetcom prebytočný púder odstránite. Výsledkom, tak bude prirodzene rozjasnené okolie pod očami, bez neželaných tmavých kruhov.


Setting brush 402- je štetec, s ktorým môžete striedať množstvo produktov. Primárne je však určený na nanesenie púdru, aby vám mejkap vydržal čo najdlhšie. Štetec tiež nie je moc veľkého rozmeru, takže s ním viete byť precízny. Štetinky na ňom sú zastrihnuté do špica. Ja tento štetec používam asi najviac. Nanesiem si s ním bronzer, lícenku aj rozjasňovač, no a samozrejme aj púder. Keďže je robený do špica, tak sa s ním dá super vykontúrovať tvár. Takže ak často cestujete, nemusíte brať veľa štetcov a tento jeden vám poslúži rovno na štyri účely.



So štetcami som nadmieru spokojná, naozaj je vidno, že sú navrhnuté profesionálnymi vizážistkami. Cena setu je niečo cez  13 eur, čo je asi najnižšia cena akú som kde videla. Taktiež na stránke parfemy-elnino.sk kúpite aj sady na oči, či ich veľmi chválené hubky na mejkap, ktoré sú vraj lepšie ako známy beauty blender.

Používate štetce od Real Techniques? Aký je váš obľúbený?

1 komentár: