pondelok 20. júla 2020

Revlon Insta Blush- lícenka!

Ahojte,
po mejkape je lícenka mojim druhým najobľúbenejším produktom z dekoratívnej kozmetiky, preto lebo dokáže z unavenej pleti mihnutím štetca vyčariť zdravý a svieži vzhľad. Niekedy sú dni, keď na sebe nemám vôbec mejkap, no lícenku použijem vždy. V minulosti som mala poriadnu zbierku, no časom keď som zistila, čo mi pristane, tak som tie kúsky z dekoratívky poriadne okresala. Mám pár púdrových líceniek, ktoré rada používam a jednu krémovú od 100% Pure (na ktorú je aj recenzia na blogu) a nedávno mi pribudla ďalšia krémová lícenka od Revlon- Insta- Blush.

Krémové lícenky sú dosť špecifické a podľa mňa nie sú vhodné pre všetkých. Ak máte veľmi mastnú pleť alebo veľa nedokonalostí, tak by som radšej odporúčala púdrovú lícenku lebo tá krémová môže práve tie nedokonalosti zvýrazniť a ak sa vám pleť viac mastí/ leskne, tak krémová lícenka tomu len pridá a budete sa lesknúť oveľa viac. Preto ja krémovú lícenku používam, keď mám pleť ok a keď sú dni, kedy je moja pleť menej mastná. Teraz v lete je tých dní menej, ale keď sa ochladí, tak ju rada používam.

Revlon Insta- Blush je krémová lícenka v tyčinke. Vysúva sa rovnako ako rúž. Revlon ponúka 4 odtiene. Ja som si vybrala odtieň 300 Rose Gold Kiss, čo je veľmi jemný ružovkastý odtieň so zlatými trblietkami, ktoré sú veľmi jemne zomleté. Nebyť tých trblietok, tak farba je to ozaj nenápadná. Ak máte veľmi svetlú pleť, tak sa vám tento odtieň bude určite páčiť. Pre tmavšie typy nie som si moc istá. Ja nie som úplne bledá, ale keď si lícenku nanesiem priamo na líca, tak mi nie je moc vidieť, našťastie sú tam spomínané trblietky, vďaka ktorým vidieť, že na lícach niečo je. Keďže je to odtieň veľmi jemný, tak ho zvyknem používať skôr ako rozjasňovač nad lícne kosti. Ako rozjasňovač sa mi táto lícenka páči viac.
 
Pri nanášaní si treba dávať pozor a nedávať si ju na pleť priamo, keď ju vysuniete lebo si na tvári spravíte nepekné šmuhy a rozmažete si týmto spôsobom mejkap. Ja si ju vždy nanesiem na prsty a s nimi si ju vklepem tam kam chcem. Výdrž nie je najdlhšia, ale pri krémových produktoch je to jednoducho fakt, že na pleti dlho nevydržia a musia sa v priebehu dňa znovu aplikovať. Táto lícenka má šikovné balenie, takže naniesť ju znova nie je problém.
Ak chcete vyskúšať túto krémovú lícenku, tak na parfemy-elnino ju majú za veľmi priaznivú cenu niečo málo cez 3 eurá.
 

1 komentár:

  1. Best Football Prediction and Sure Bet for Today 카지노사이트 카지노사이트 ボンズ カジノ ボンズ カジノ william hill william hill 759625 realistic games slots to play online atonicasino.com

    OdpovedaťOdstrániť