streda 24. apríla 2019

Hyaluronové sérum od Renovality!

Po olejoch, o ktorých bol predchádzajúci článok prichádza na rad recenzia na hyaluronové sérum od Renovality, ktoré bolo spolu s arganovým a marhuľovým olejom v darčekovej kazete.

Ak čítate môj blog už nejakú tú dobu, tak ste asi postrehli, že produkty s kyselinou hyaluronovou používam pravidelne.
Kyselina hyalúronová je skvelá zložka, ktorú produkuje telo prirodzene. Vekom sa však v tele stráca. Produkuje sa menej, koža vysychá, pokožka je menej pružná a vznikajú prvé vrásky. A keďže v starostlivosti je prevencia dôležitá používam produkty s kyselinou hyalúronovou už niekoľko rokov. Po 30tke mám už dávno a na mojej pleti zatiaľ nie sú nejaké výrazné vrásky. Kyselina hyalúronová v kozmetických prípravkoch voľne preniká pokožkou a nesie so sebou aj iné účinné látky. Ja kys. hyalúronovú najviac uprednostňujem v pleťových sérach lebo v nich je najviac koncentrovaná, ale poteším sa keď je pridaná aj do pleťového krému alebo tonika, či dokonca makeupu.

Sérum s kyselinou hyalúronovouový od Renovality obsahuje nízkomolekulárnu kyselinu a ružový hydrosol vhodný pre regeneráciu a ochranu pleti. Sérum je hutnejšej- gélovej konzistencie a po pleti sa ľahko rozotiera a dosť rýchlo sa do nej aj vsiakne. Ak je sérum už vsiaknuté môže sa na pleť naniesť olej alebo pleťový krém.

Pokožka je hydratovaná do hĺbky na dlhú dobu, je pružná a vyživená. Sérum môžete kombinovať s viacerými produktami. Môžete si ho zmiešať s obľúbeným olejom alebo pleťovým krémom ráno aj večer.

Rovnako ako Renovality oleje aj toto sérum sa nachádza v sklenenej fľaštičke s pumpičkou. 50ml balenie by sa mala do troch mesiacov spotrebovať, takže ak ho chcete mať čerstvé používajte ho každý deň. Hyaluronové sérum kúpite tiež v internetovej parfumérií parfemy-elnino.sk a jeho cena je veľmi priaznivá niečo málo cez 10 eur.

Používate kyselinu hyalúronovú v pleťovej starostlivosti?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára