utorok 17. septembra 2013

Ako som sa zbavila čiernych bodiek :)

To, že moja pleť je problematická som tu už viackrát spomínala. Začalo sa to v puberte, no a potom po tej 20tke sa mi pleť o niečo zlepšila, a teraz keď sa pomaly blížim k 30tke, tak je to celkom dobré, i keď sú dni, kedy vyzerá moja pleť otrasne, tých je našťastie pomenej, ale naučila som sa s tým žiť a sú v živote aj horšie veci ako mastná pleť či akné :)
Jednej chybičky krásy som sa, ale od puberty nezbavila, teda až teraz áno. Sú to, teda boli to čierne bodky hlavne na nose. Keď som bola mladšia skúšala som všeličo, čistenie, rôzne náplaste, ktoré mali tie nečistoty zmazať, alebo všeliaké pleťové vody. No nič akosi nepomáhalo, okrem vytláčania, ale to neodporúčam :)
Asi pred dvoma mesiacmi som bola u sestry a ona mala v kúpeľni tonikum od Alverde s liečivým bahnom presný názov je Clear Gesichtstonic Heilerde. Je veľmi príjemné aj čo sa vône týka, pred použitím treba fľašku pretrepať, lebo to liečivé bahno sa usádza na spodku.


Liečivé bahno je hojne v tomto toniku obsiahnuté,  takže keď dáte tonikum na vatový tampón ten vyzerá ako by ste si práve s ním dali dole makeup :)


Jasné, že mi čierne bodky nezmizli hneď po prvom použití, efekt som zbadala asi tak po každodennom trojtýždňovom používaní. Pekne čistí celú tvár, a dokonca ráno po prebudení mám taký pocit, že ju aj pekne osvieži a zmatní. Okrem spomínaného liečivého bahna obsahuje toto tonikum ešte aj extrakty z hrozna a nejaké minerály, teda prírodné veci ako aj ostatné produkty z Alverde. Inak túto kozmetiku mám radšej čím ďalej tým viac.
Toto je asi jediný tonik, ktorý som si kúpila znova, a keď ho bude moja pleť naďalej akceptovať  a bude mať rovnako dobrý efekt, tak ho budem kupovať naďalej, je aj celkom lacný, tak sa určite opla



Vyskúšali ste už toto tonikum alebo iný produkt z tejto bahennej rady? Videla som, že majú aj krémy na tvár a niečo na vyrážky, možno v budúcnosti vyskúšam...

6 komentárov:

  1. tak to musím skúsiť :) čierne bodky, to je nekonečný boj, samozrejme že prevahu majú tie potvory :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hľadať pomoc u Alverde ma nikdy nenapadlo! skúsim, keď niečo miniem, momentálne mám zákaz kupovať si novú kozmetiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som si tiez mala nariadit taky zakaz a aspom pol roka nevstupit do drogerie :)

      Odstrániť