streda 7. mája 2014

Baby silky foot- môj experiment

Počuli ste už o tomto zázraku? Ja som o týchto ponožkách, ktoré majú odstrániť zhrubnutú a odumretú kožu z chodidiel, čítala na jednom zahraničnom blogu.
Ja som si tento zázrak objednala z ebay TU a dnes mi prišiel balíček. Ponožky sú značky Holika Holika, je to známa firma, ktorá má napríklad super BB krémy.
V skratke o čo ide:
Na chodidlá si dáme ponožky, do ktorých vlejeme priložený roztok. Tento roztok obsahuje výťažky z 16tich druhov rastlín, no okrem toho aj kyselinu mliekovú, salicylovú a glykolovú. Takto ponožky necháme na našich nohách pôsobiť 90 minút. Potom nohy už len umyjeme pod tečúcou vodou. 
Ďalej nám už ostáva čakať, kým sa začne odlupovať odumretá koža z chodidiel. Nemalo by to byť hneď, ale až tak za pár dní, do tým 7-10 dní by mala byť koža na nohách obnovená. Pozerala som obrázky na nete ako vyzerá ten proces, no je to dosť nechutné, ale čo nespravíme pre krásne nohy.





Tu som si dovolila stiahnuť fotku z netu, aby ste videli ako vyzerá cesta ku krásnym chodidlám :)


Tak uvidíme, ako to bude fungovať, ja si idem nastoknúť zázračné ponožky na chodidlá a určite vás budem informovať či to stálo za to alebo nie, tak za pár dní čakajte na článok :)

Počuli ste aj vy o tomto zázraku, máte skúsenosti?

3 komentáre:

  1. ach fuj :D
    ja som videla len návleky od flexitolu, tie už boli napustené. moja mamka mala od flexitolu ale iba krém na nohy a tiež sa zošúpala .. zásluhou vysokej koncentrácie urey

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je to nechutné, dúfam ale že výsledok bude stáť za to :)

      Odstrániť