štvrtok 22. mája 2014

SOS pre zničené nechty- lacnejšia verzia

Ahojte dievčatá,
asi pred mesiacom som písala článok o laku na zničené nechty od Sally Hansen- článok nájdete TU, ktorý sa mi veľmi osvedčil, ako spomínam v článku, hlavne po odstránení gélových nechtov, keď sú nechty celkovo zničené a oslabené. Tento lak stojí okolo 7 eur, čo je celkom aj dosť za lak, no ja som našla podobný lak taktiež na zničené nechty, za podstatne nižšiu sumu. Je to lak na nechty od Eveline- 8v1 Total Action a našla som ho u mojej maminy, ktorá ho používa a je s ním veľmi spokojná, kupuje si ho opakovane, ja som natrafila na jej asi štvrté balenie.


Takže, čo tento lak dokáže? V podstate to isté ako ten od Sally Hansen. Predovšetkým je určený pre zničené, tenké, rozdvojené, mäkké, krehké, lámavé, matné a pre nechty s nerovným povrchom. Moja mamina mala veľmi krehké nechty a sa jej dosť lámali. Vraví, že tento lak jej veľmi pomohol a nechty má teraz pevnejšie a dokonca sa jej prestali aj lámať. Lak sa na nechty nanáša len v jednej vrstve po dobu štyroch dní, potom sa tieto vrstvy odlakujú a proces sa zasa opakuje, pokým nebudú Vaše nechty vyzerať zdravo. Mamina tvrdí, že jej táto kúra, ak to tak môžem nazvať trvá dva týždne. Potom má nechty pekné, ale preventívne ho potom používa raz do týždňa, aby predišla štiepeniu.


Lak obsahuje formulu, ktorá prenikne na nechtovú štruktúru, ktorú účinne regeneruje a a obnovuje ju. Má peknú mliečnu farbu a na nechtoch pôsobí ako priesvitný lak.



Tento lak dostanete v drogérií Teta, ale aj na internete som ho videla, no a cena je veľmi prijateľná do 3 eur, tak si myslím, že sa oplatí vyskúšať, ak to Vaše nechty potrebujú.

Poznáte/ vyskúšali ste tento lak, čo naň vravíte?




12 komentárov:

  1. Ahoj, chcela by som sa spytat, kde sa da tento vyzivny lak kupit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, dostaneš ho kúpiť v 101drogerií alebo potom na parfum.sk tu je link
      http://www.parfums.sk/eveline/nail-therapy-kondicioner-na-nechty-8v1/

      Odstrániť
    2. Dnes som si ho kupila v tete drogeria stoji 3,29

      Odstrániť
  2. Dobrý deň, ja som si lak kupila v stanku v Tescu. Podľa mna je to najlepší lak na svete. S mojimi nechtami spravil zázraky. Nechty sa mi velmi lámalali a boli krehké, teraz sú pevne, dlhé a kársne biele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojte, aj ja tento lak používam už dlhšie a som spokojná. Nechty sa odvtedy neštiepia a su pevné. Moja sestra ho tiež chváli.
    Len, v poslednej dobe sa mi zvyknú nalomiť na okraji hneď v mieste, kde začína necht odrastať. Neviem, čím to je, či ich mám až príliš pevné a pri ohybaní alebo nárazoch sa nalomia, alebo je to nejaký iný problém... Máte s tým niekto skúsenosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojte. Kupila som si lak evelin sos. Som trochu nespokojna pretoze v ten den ako si ho nalakujem sa mi odlupne a pritom velmi nemacam ruky vo vode lebo mame umyvacku. Co robim zle?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skúste pred lakovaním najprv nechty odmastiť, napr. aj obyčajnou alpou alebo hocičím čo obsahuje alkohol, nechty potom už nechytajte a hneď ich nalakujte, možno to pomôže.

      Odstrániť
    2. Je potrebné si všimnúť zloženie laku, je v ňom totiž obsiahnutý formaldehyd, v dosť vysokom pomere. Takže dlhodobé používanie laku tejto značky nieje vhodné, čo je aj v popise. Aplikuje sa jedna vrstva, ďalší deň druhá, tretí deň vrstvy odstrániť a opäť opakovať postup po dobu dvoch týždňov. Následne musí byť mesačná plauza a až po nej môžete celý postup opakovať. Je dosť zarážajúce, že sa preklad líši , nie všade sa uvádza postup ktorý som opísala vyššie, ale je možné sa stretnúť aj s postupom päť dni po seve aplikovať ďalšiu vrstvu,čo si myslím je veľa, keďže obsahuje dve percentá formaldehydu. Ja som ho osobne vyskúšala tak ako polistujem vyššie, musím uznať, že nechty dá komplexne do poriadku. ��



      Odstrániť
  5. Asi 5 mesiacov s prestávkami mám gélové a podľa toho postupu ich dávam dole: https://www.sadanagelovenechty.sk/blog/gel-lak-odstranenie Zatiaľ žiadne problémy, nechty vyzerajú ako predtým. Myslíte, že sa to ešte dostaví alebo ako to, že iné mávajú zničené nechty, ja nie?

    OdpovedaťOdstrániť