pondelok 1. septembra 2014

Kozmetické novinky- august 2014

Pekný upršaný deň želám,
ako trávite týchto pár voľných dní? Dnes sa nám síce predĺžený víkend končí, ale onedlho tu už máme  opäť víkend, na ktorý sa ja veľmi teším, pretože v sobotu sa ide vydávať moja sestra. Ak mi to okolnosti dovolia, chcela by som nafotiť šaty, makeup...a určite potom bude článok. August bol pre mňa taký dosť o ničom mesiac, veľa sa toho neudialo, bolo škaredé počasie, oslávila som moje narodeniny, nebola som na žiadnom výlete, ale snáď v septembri sa podarí celej mojej mini rodinke ísť na dovolenku a trochu si užiť slnka, tak uvidíme :)
Čo sa týka mojich nákupov, tak sú také všeliaké. Asi po sto rokoch som si niečo objednala z Oriflame. Len tak som chcela vyskúšať očný krém Milk and Honey Gold, zaujalo ma čo bolo o ňom písané v katalógu a bol aj v akcií za 5 eur, tak som si povedala, že vyskúšam. Potom som si objednala gél na umývanie tváre z rady Ecollagen, používam ho už nejaký ten týždeň a je celkom ok, čo je dôležité tak nevysúša pleť a zmyje všetky nečistoty, takže som spokojná, tiež bol v akcií myslím, že stál 7 eur.

V auguste som bola aj u kaderníčky, kde som si kúpila tzv. hodváb na vlasy Chi- Silk infusion, už dávno som to chcela vyskúšať, tak som si na začiatok kúpila len maličké 15ml balenie, ale teraz môžem povedať, že si určite kúpim väčšie balenie, lebo je to neskutočne perfektná vec, vlasy sú krásne hebké, lesklé a krásne voňajú. Tento hodváb si dávam do vlhkých vlasov.
Ďalej som si z jednej stránky objednala niečo podobné ako Chi, len od Matrixu a s týmto si ošetrujem už suché vlasy, prevažne konce vlasov. Na odporúčanie mojej švagrinej som chcela vyskúšať tzv. šľahačku na vlasy- Milk Shake Whipped Cream, je to doslova vlasová šľahačka, ktorá aj vonia ako normálna šľahačka, je to produkt, ktorý pomáha rozčesať vlasy a zregenerovať ich. Určite Vám o tomto netradičnom vlasovom prípravku napíšem v nejakej recenzií alebo článku.

Dekoratívnu kozmetiku som kupovala prevažne v DMke, keďže som mala v auguste narodeniny, tak som dostala 10% zľavu na všetku dekoratívku, tak som to využila.


Kúpila som si môj prvý pigment/tieň od Loreal Infaillible v odtieni 027 Goldmine- je to krásna zlatá farba. Tieň má neskutočne dobrú textúru- maslovitú, dobre sa nanáša, je silno napigmentovaný a na viečku vydrží celý deň. Určite si v budúcnosti ešte nejaké kúsky zaobstarám, ak bude na tieto tiene akcia lebo sú ozaj krásne.


Ďalej tu mám ceruzku na waterline od Catrice v nude odtieni, ceruzka je vodeodolná, takže vydrží dosť dlho tam, kde má.

Potom som si od Catrice z tej rady Made to Stay, kúpila rozjasňujúci tieň v tyčinke v odtieni 020 Eye Want- používam ho väčšinou do vnútorných kútikov oka alebo pod obočie, je to pekný perleťový odtieň a je aj dlho trvácny.

 Posledná vec od Catrice je hnedý gel na obočie. 


Kúpila som si aj pár lakov na nechty. Dva od Rimmelu zo série Rita Ora. Biely v odtieni 703 White Hot Love, krásny sýty lak, vhodný aj na francúzsku manikúru. No a ružovkastý v odtieni 203 Lose your  Lingerine (názov je perfektný:), tento lak som ešte nemala na nechtoch, tak neviem ako kryje, ale už sa teším ako si s ním nalakujem nechty, lebo takéto farby sa mi veľmi páčia.

Z ebay som si objednala dva gel laky. Gel lak manikúra ma celkom chytila, je to praktické a nechty sú dlho pekné. Gel laky sú značky Bluesky.

Posledná vec je samoopalovací sprej Sun Dance, keďže idem v sobotu na svadbu a toto leto som sa moc neopálila, tak tento samoopalovák je moja jediná možnosť ako mať peknú "opálenú" pokožku do korzetových šiat:)


Máte s nejakým produktom, ktorý spomínam v článku skúsenosti? Dajte určite vedieť, som zvedavá na Váš názor.

Nezabudnite sa zapojiť do práve prebiehajúcej GIVEAWAY!!

10 komentárov:

  1. Gél na obočie od Catrice si zaobstarám, vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám gel na obočí od Alverde a na to, jak jsi ho všichni chválili to pro mě určitě není žádný zázrak. Až dopotřebuju ten, tak taky plánuju koupit ten od Catrice :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Alverde nepoznám, tak neviem povedať, ale tento Catrice je celkom dobrý, i keď by mi ho možno nebolo ani treba :)

      Odstrániť
  3. Ty laky Rita Ora jsou úžasný :) Do budoucna si chci také nějaký pořídit. A ty zlaté stíny vypadají také úžasně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda sú, ja tiež plánujem dokúpiť ešte pár pekných odtieňov :)

      Odstrániť
  4. Gél na obočie mám ale skôr pracuje ako vyplňovač ako gél. Chĺpky mi vôbec nedrží. Zato ale keď chcem len jemné rýchle líčenie si ich prečešem a tie mikro vlákna mi moje obočie jemne zafarbia a vyplnia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento istý? no inak mne sa tiež nejak nezdá, žeby chĺpky zafixoval, skôr ich len zafarbí a tým je obočie plnšie:)

      Odstrániť
  5. konecne si mi dala typ na ,,tien" pod obocie...aj hned pren letím..

    OdpovedaťOdstrániť