pondelok 3. novembra 2014

Dva výrobky Himalaya, ktoré naozaj stoja za to

Z prírodnej kozmetiky Himalaya som toho zatiaľ veľa nevyskúšala, až na dva výrobky, ktoré som si kúpila už dávnejšie zo zvedavosti, a ktoré som si veľmi obľúbila, tak že si ich kupujem opakovane, keď ich spotrebujem. Reč je o čistiacej pene na tvár a jemnom marhuľovom peelingu.

Čistiacu penu na tvár- Neem Foaming Face Wash, som si kúpila ako prvú. Mala som s podobnými produktami len inej značky dobré skúsenosti, tak som si povedala, že vyskúšam aj túto od Himalaya. A na druhej strane mi učarovalo aj dobré zloženie, ktoré je bez parabénov a SLSsov, neobsahuje mydlo, takže nevysúša pleť. Táto pena je obvzlášť vhodná pre zmiešanú a normálnu pleť. Pena je veľmi jemná a odstráni všetky nečistoty z tváre ako aj prebytočný maz a  zanecháva ju čistú a sviežu. Čistenie s touto penou je vhodné pre tých ktorí bojujú s akné, keďže obsahuje výťažky z nimbovníka, ktorý má antibakteriálne účinky, reguluje mastnotu a čistí póry. Ja ju používam hlavne vtedy, keď mám raz za čas problémy s pleťou a táto pena mi dopomôže mať všetko pod kontrolou. Cena nie je vôbec vysoká, myslím že sa pohybuje tak do 5 eur, čo je super, za tak dobrý produkt.


Ďalší produkt od Himalaya, ktorý mi dá sa povedať hneď sadol, je Jemný exfoliačný marhuľový peeling. Kupovala som si ho ako náhradu za revitalizačnú masku 3v1 od Mary Kay, ktorú prestali žiaľ vyrábať. Tú masku som používala ako peeling a bola som s jej výsledkami spokojná a preto ma mrzelo, že ho prestali vyrábať, tak som hľadala jeho alternatívu a našla som. Teraz ani neľutujem, že revitalizačná maska Mary Kay sa už nepredáva, lebo jedna tuba ma vyšla cca. 20 eur. Jeho lacnejšia verzia je práve tento marhuľový peeling Himalaya, ktorý stoji okolo 3 eur. No a výsledok je ten istý a možno aj trochu lepši v porovnaní s Mary Kay. Používam ho tak raz alebo dvakrát do týždňa. Dokonale odstráni odumreté bunky bez podráždenia a pleť je po ňom jemná a žiarivá. Perfektne mi vyčistí póry hlavne v okolí nosa. Peeling pleť nevysúša, práve naopak mám pocit hydratovanej pokožky. A jeho malý bonus je jeho príjemná vôňa.



Máte aj Vy skúsenosti so spomínanými produktami? Ste s nimi spokojné?

7 komentárov:

  1. S čistiacou penou nemám žiadne skúsenosti, ale píling som vyskúšala a bol fakt super :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj ak budeš mať možnosť, budeš s ňou spokojná :)

      Odstrániť
  2. Himalaya je vsetkym moznym, ale urcite NIE prirodnou kozmetikou. Dokonca to ani nepisu na obale, takze netusim, kde si k tomu prisla. Penu mam v plane vyskusat aj ja, hned ako miniem cistiaci gel od tejto znacky.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tak prezentovaná na eshopoch ako prírodná, je mi jasné, že 100% nie je....

      Odstrániť
  3. Ich neem maska je pre mňa od nich produkt no. 1 - za mňa naj maska, ktorá perfektne vyčistí pleť..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľa som o tej maske čítala/ počula,,,rozmýšľam o nej už dlho len, keď ja na masky moc nie som :)

      Odstrániť
  4. ja by som najradšej vyskúšala masku od tejto značky no zatiaľ nemám ani s jedným produktom žiadne skúsenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť