sobota 24. januára 2015

Alverde regeneračné maslo na vlasy

Ako som sľúbila v minulom článku, tak dnešná recenzia bude opäť na produkt značky Alverde, no žial táto recenzia pozitívna veru nebude.
V duchu si nadávam, že čo som komu urobila, že som si kúpila túto katastrofu.  Maslá sú momentálne veľkým hitom v kozmetickom priemysle, najpopulárnejšie sú tie telové, ale napr. aj tie na pery sa tešia veľkej obľube. Ja som tiež ich veľký fanúšik a to práve tých masiel na telo od Alverde, takže som si myslela hľadiac v DMke na toto vlasové, že bude rovnako dobré ako tie telové.




Vlasové maslo obsahuje výťažky z avokáda, bambuckého masla shea a z kakaového masla- samé dobré ingrediencie. Je vhodné pre poškodené, krehké a suché vlasy. Čo ma na ňom ešte zaujalo je to, že sa môže používať dvoma spôsobmi:
1. pred umývaním vlasov- nechať pôsobiť na vlasoch cca. 10-15 minút a následne zmyť.
2. po umývaní- naniesť malé množstvo do suchých vlasových končekov a potom už neoplachovať.

Poviem Vám, že som skúšala oba spôsoby a moje vlasy boli v otrasnom stave, no aby som tomuto maslu až tak nekrivdila, o máličko lepšie vyzerali, keď som si ho naniesla na vlasy pred umývaním. Po umytí som ho skúšala len raz, vlasy som mala neskutočne zlepené, zle sa rozčesávali, takže som si ich mohla rovno ísť znova zmyť. 


To, že mi zlepilo vlasy, môže konzistencia masla, ktorá je dosť tuhá a na suchom vlase jednoducho zaschla. Na druhej strane, ale ani keď som ho nechala pôsobiť tých pár minút pred umývaním to žiadna sláva nebola, mala som pocit akoby som nepoužila žiaden balzám alebo kondicionér, vlasy sa ťažko rozčesávali boli suché, nepekné doslova ako drôty. Dala som tomuto nepodarenému výrobku pár šancí, ale márne, výsledok bol stále rovnaký, takže už nikdy viac a maslo poputuje rovno do odpadkového koša, čo ma naozaj mrzí lebo naozaj som verila, že účinkom mi bude vyhovovať. Takže určite neodporúčam toto regeneračné maslo nikomu, ani najväčšiemu nepriateľovi :)

Poznáte?

10 komentárov:

  1. no pekne. Keď som zbadala titulok, potešila som sa. Hlavne tomu regeneračnému slovíčku, no ako som tak čítala ďalej, žiadny zázrak sa nekonal. Škoda ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Joj ja som sa tiež potešila že to bude niečo super a nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jej používala vždy tak, že jsem si vlasy předem namočila, vetřela do nich máslo a nechala tak 15 minut působit. Potom bylo potřeba jej opravdu důkladně vymýt a vlasy celkově umýt šampónem a vlasy byly ok, nijak nebyly slepené, ani ztěžklé. Nepřišlo mi ale, že by to vlasy nějak výrazně zregenerovalo nebo jim to pomohlo, takže i tak si myslím, že není o co stát :)

    http://ellilightning.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten spôsob som neskúšala a už ani nebudem lebo som to maslo celé vyhodila do koša (čo mi je inak veľmi ľúto), pre mňa je to totálny prepadák...

      Odstrániť
  4. Ou, trpím s tebou. Niečo podobné som totiž pred časom zažila aj ja. Dostala som vzorku nejakého krému, ktorý som si mala naniesť na noc do vlasov a neoplachovať. Fuj, také hnusné vlasy som dávno nemala - ráno vyzerali akoby som si ich mesiac neumývala...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte. Nedávno som si toto maslo kúpila aj ja, nečítala som recenzie. Dva spôsoby, ktoré boli odporúčané mne osobne nefungovali. Prišla som však na to, že keď si ho trošku votriem do vlhkých vlasov, vysuším, sú jemnejšie, trošičku lepšie. :) Netvrdím však, že to bude fungovať všetkým. :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam od značky Ziaja kakaove maslo a po nich mam vlasy krásne, rovné a zdravé na tu značku nedam dopustit.. A to mám veľmi zničené vlasy mne to maslo pomohlo ,chcela som skúsiť toto od Alverde ale žiaľ vidim len negatívne recenzie ohľadom tejto značky..

    OdpovedaťOdstrániť