streda 21. januára 2015

Dva Alverde produkty, ktoré má príjemne prekvapili!

Ahojte,
na mojom blogu ste sa mohli už stretnúť s pár recenziami na DMkové produkty značky Alverde, s niektorými výrobkami som bola veľmi spokojná, no a pár bolo takých, ktoré ma sklamali. Napriek tomu, som na Alverde nezanevrela a mám túto značku celkom rada. Do dnešnej recenzie som vybrala dva výrobky, ktoré podľa mňa stoja určite za vyskúšanie.


Začnem čistiacou penou na tvár 3v1jej presný názov Beauty and Fruity 3in1 Reinigungs Shaum, ktorá má veľmi príjemnú ovocnú (prevažuje vôňa limetky) vôňu, mi padla do oka už dávnejšie, len nejako som odolávala. Mala som čistiacu penu od Himalaya (recenzia TU), s ktorou som bola veľmi spokojná, no mala som ju dvakrát po sebe a nejako som potrebovala zmenu, tak som si povedala, že táto pena od Alverde môže byť tiež tak dobrá. A naozaj aj je. Ja ju používam na čistenie pleti hneď po odlíčení micelárkou alebo nejakým dvojfázovým odličovačom.Výrobca síce uvádza, že pena je vhodná aj na samotné odličovanie pleti od makeupu, ale to som ja neskúšala, nakoľko pena obsahuje alkohol, tak sa bojím prípadného podráždenia mojich očí. Pena naozaj pleť vyčistí od prípadných pozostatkov makeupu, či nečistôt, ktoré nezvládol odličovač a pleť je tak dokonale čistá a pripravená na nanesenie krému alebo nejakého pleťového séra.




Konzistencia peny je veľmi ľahká a pomocou pumpičky sa dá hravo aplikovať na tvár. Keďže pena obsahuje alkohol, tak pre citlivú alebo veľmi suchú pokožku by to asi nebola správna voľba, nakoľko môže pleť vysúšať. Moja zmiešaná pleť nejak nepociťuje, žeby ju pena vysúšala, ale na vysúšanie mojej pleti nejak nie je ani čas lebo pár minút po umytí si dávam na pleť krém alebo olej. Takže, ak hľadáte lacnú čistiacu penu a máte mastnú, či zmiešanú pleť, určite vyskúšajte túto.

Druhý produkt, ktorý ma príjemne prekvapil je vitamínový fluid Q10- presný názov Anti-Aging Q10 Vitaminfluid Sanddorn. Sérum má veľmi dobré zloženie, ktoré obsahuje kyselinu hyalúronovú, rakytníkový, mandľový a jojobový olej, či bambucké maslo. V tomto sére je obsiahnutý prírodný koenzým Q10, ktorý má antioxidačné vlastnosti a podporuje prirodzenú regeneračnú funkciu pokožky.


Keďže koenzým Q10 s pribúdajúcim vekom v našom tele klesá a to spôsobuje tvorbu vrások, či stratu elasticity pokožky, tak považujem za potrebné ho nejakým spôsobom do tela dostať (zatiaľ len vo forme krému, či tohto séra) a o to viac, keď už nie som najmladšia, všakže :). Sérum sa doporučuje používať ráno a večer na čistú pleť. Ja ho používam len raz za deň, väčšinou večer pred nanesením krému alebo oleja. 


Konzistencia je redšia sérum má žlté sfarbenie (vďaka rakytníkovému oleju). Sérum sa do pleti pomerne rýchlo vpije, nezanecháva nijaký lepivý pocit, pleť je pevná a pekne hydratovaná. Čo sa týka vône tohto séra, tak je taká typická, ako má väčšina Alverde krémov, či pleťových sér, nie je nijak nepríjemná, no niekedy mám pocit, žeby bolo lepšie keby tie ich "prírodné" produkty boli radšej bez parfumácie. O účinku séra mi je ťažko hovoriť, keďže ja ho používam (ako aj iné anti-aging produkty) ako prevenciu, moja pleť naň reaguje pozitívne, nevšimla som si žiadne podráždenia, takže si myslím, že toto sérum je jeden z tých vydarených výrobkov, ktorý rada používam. Cenu si presne nepamätám, no myslím, že viac ako 5 eur nestojí, takže podľa mňa super produkt za super cenu. 

V najbližšom článku mám pre Vás pripravenú opäť recenziu na jeden výrobok od Alverde, trocha prezradím, že to bude skôr varovanie:).

Poznáte tieto dva produkty od Alverde, čo na ne vravíte? 














8 komentárov:

  1. Hm, hm, sérum by som celkom rada vyskúšala, len sa trocha bojím, čo to spraví s mojou pleťou, ktorá si už príliš navykla na pleťové oleje. Čistiace peny som mala vždy rada, príjemne sa čistí pleť a o tejto alverďáckej som už dávnejšie čítala. Jediné, čo ma na nej odradzuje, je ten extrakt z limetky. Ale ak tak skvele čistí, mohla by to byť výborná voľba.
    Neviem sa dočkať toho nasledujúceho "varovania" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj moja pleť je už nastavená na oleje, takže sa nemáš čoho báť, sérum si nanesiem ako prvé, chvíľu počkám kým sa vpije do pleti a potom si dám nejaký pleťový olej, ktorý momentálne používam...

      Odstrániť
  2. Mam ju uz dlhsie vyhliadnutu. Ked spotrebujem aktualne pripravky urcite si kupim penu aj pletovu vodu z tejto rady.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pleťovú vodu určite vyskúšam aj ja, keď spotrebujem tú, ktorú mám teraz...

      Odstrániť
    2. Takze kupene, vyskusane, zhodnotene. Najlepsi odlicovaci produkt, aky som kedy mala. Lacny, prirodny,dostupny, odlici tvar aj oci, nedrazdi, nevysusuje. Jednoznacne vsetkym odporucam.

      Odstrániť
  3. Ja od Alverde jeste nic nemela. Dekuji zatip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, niečo sa fakt oplatí ako napr. tieto dva kúsky :)

      Odstrániť