štvrtok 8. januára 2015

Eveline Argan+Keratin vlasový balzám a maska

O tom, že kozmetika Eveline má vo svojom sortimente aj produkty na vlasy som nevedela, až kým som ich nevidela v jednej drogérií v Krakove. Mali ozaj veľký výber či už šampónov, balzámov, kondicionérov...No mňa najviac zo všetkého zaujali dva produkty z rady Argan+Keratin a to vlasová maska a kondicionér.

Kondicionér spolu s maskou ma zaujali práve preto, že sú určené na farbené a zosvetľované vlasy, ja práve teraz také mám- pred pár týždňami som si dala robiť svetlý melír na celé vlasy. Pochopiteľne po takejto procedúre sú vlasy vysušené a preto som im chcela dopriať niečo, čo by ich vyživilo a boli by pekné a zdravé.


Čo tento kondicionér sľubuje? V prvom rade ma zaujala veta, ktorá je na obale- efekt ako zo salónu:) Kondicionér na vlasy 8v1 dôkladne a jemne regeneruje, hydratuje a obnovuje farbené, zosvetľované a poškodené vlasy, intenzívne vyživuje a hlboko regeneruje vlasové vlákna. Argánový olej a tekutý keratín účinne chránia farbu a dodávajú vlasom žiarivý lesk. Okrem spomínaného argánového oleja a keratínu, kondicionér obsahuje ešte bambucké maslo, lopúchový olej, extrakty z prasličky a žihľavy, hodvábne proteíny, D-Panthenol, vitamíny A, E a F.
A čo na samotný kondicionér hovorím ja? Musím povedať, že nejak extra nadšená z neho nie som, je fajn- taký lepší priemer. Mala som už aj lepšie kondicionéry za podstatne nižšiu cenu- tento konkrétne stojí v prepočte cca 4,50e za 200ml. Moje vlasy sú hydratované, nemám ich presušené, nepôsobia zničene.



Myslím, že o čosi lepšie a krajšie moje vlasy sú, keď spolu s týmto kondicionérom použijem vlasovú masku z rovnakej rady- Argan +Keratin, všetko spolu nechám pôsobiť minimálne pol hodinu. Vtedy mám vlasy naozaj pekné na pohľad aj na dotyk. Sú veľmi pružné, leské, hebké, dobre sa s nimi pracuje, nerobia sa chuchvalce a super sa rozčesávajú. Maska je naozaj veľmi dobrá aj vtedy, keď si ju naložím samotnú bez kondicionéra. Aj vďaka nej sú moje vlasy dlho pekné tzn., že sa nemastia a zmývam si ich tak po 5-6tom dni. Maska má 500ml a stojí v prepočte asi 7 eur- u nás na internete je trošku drahšia.
Takže kondicionér by som si už nekúpila, ale masku určite áno. U nás som tieto vlasové výrobky od Eveline videla na internete napr. aj na parfums.sk alebo na ich oficiálnej stránke pre Slovensko, v našich drogériách som ich ešte nevidela, ale myslím, že v tých malých- neznačkových by mohli byť.

Máte skúsenosti s maskou alebo kondicionérom? 




8 komentárov:

  1. Zatiaľ som nič od Evelin neskúšala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používam iba kondicionér a balzám ale masku som ešte nepoužívala, táto vyzerá zaujímavo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no ja mám od nich len ten nechtový kondicionér a je to najlepšia vec na nechty, čo som po odstránení géloviek (a brutálnom zničení si vlastných nechtov) vôbec mala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. výživný lak je tiež môj záchranca, keď mám zničené nechty najmä tiež po gélových

      Odstrániť
  4. Maska je vynikajúca.Vyskúšala som ju a je fakt dobrá.Vlasy mám zničené po melirovaní a po nej sa dajú pekne rozčesať.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maska je vynikajúca.Vyskúšala som ju a je fakt dobrá.Vlasy mám zničené po melirovaní a po nej sa dajú pekne rozčesať.

    OdpovedaťOdstrániť